Πρώτη νίκη στα Χανιά!

Τα Χανιά αξιοποίησαν για πρώτη φορά την έδρα τους και επικράτησαν 2-0 του Λεβαδειακού.

Ύστερα από τρεις διαδοχικές εντός έδρας ήττες, τα Χανιά κατόρθωσαν να φτάσουν σε νίκη. Το πέτυχαν τη Δευτέρα (16/12) για την 9η αγωνιστική της Super League 2 κόντρα στον Λεβαδειακό (2-0). Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη μετρούσε τρία τρίποντα και όλα ήταν μακριά από την Κρήτη (Απόλλων Πόντου, Κέρκυρα, Πάτρα). Για την ομάδα της Βοιωτίας αυτή ήταν η τέταρτη φετινή ήττα, ενώ μετρά και τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες.

Τα Χανιά άνοιξαν το σκορ στο 31' χάρη σε αυτογκόλ του Άνγκουα. Ο Τζιώρας έκανε τη σέντρα από αριστερά και άθελά του ο στόπερ του Λεβαδειακού έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα του Μπάγιτς. Στο 42' οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι, για μαρκάρισμα του Τριανταφυλλάκου στον Ιωαννίδη, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο ήταν οι Κρητικοί που ζήτησαν πέναλτι, για χέρι του Άνγκουα σε σέντρα του Κάσσου. Ενώ ο Λεβαδειακός πίεζε για το 1-1, στο 92' ο Βρεττός με φοβερό σουτ έκανε το 2-0.

ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΧΑΝΙΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Πάνος, Γρομητσάρης, Ανδρέου, Σωτηράκος, Τριανταφυλλάκος (85' Σεληνιωτάκης), Μουμίν, Κάσσος, Δημητριάδης (74' Παναγιωτούδης), Βρεττός, Τζιώρας (65' Κουσκουνάς).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Σωτήρης Αντωνίου): Μπάγιτς, Αργυρόπουλος (60' Ορφανίδης), Άνγκουα (79' Κόναν), Λιάγκας, Βήχος, Καραχάλιος, Νίκας (46' Ενομό), Κοζορώνης, Συμελίδης, Μάντζιος, Ιωαννίδης.

Διαιτητής: Πατεμτζής (Ηρακλείου)
Βοηθοί: Χρηστάκος - Κορώνας (Πειραιά)

Last modified onΔευτέρα, 16 Δεκέμβριος 2019 18:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep