Χωρίς Σελινιωτάκη

Δεν παίζει με τον Αήττητο Σπάτων ο τιμωρημένος Αλέξης Σελινιωτάκης.

Μία μέρα μετά το ματς με την ΑΕΚ, που ολοκληρώθηκε 1-1 για το Κύπελλο, όσοι ποδοσφαιριστές του ΑΟΧ Κισσαμικού αγωνίστηκαν, έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι κανονικό πρόγραμμα. Από εδώ και στο εξής οι Χανιώτες προετοιμάζονται για την αναμέτρηση που ακολουθεί με τον Αήττητο Σπάτων, παιχνίδι στο οποίο θα απουσιάσει ο Αλέξης Σελινιωτάκης, που εκτίει ποινή.

Ο Σάλιακας παραμένει αμφίβολος, αν και εκτιμάται πως θα προλάβει να θέσει εαυτόν στη διάθεση του Αλέκου Βοσνιάδη. Η ΠΑΕ ανέφερε στην επίσημη ενημέρωσή της: «Στροφή στο πρωτάθλημα για την ομάδα μας αφού μετά το πρώτο παιχνίδι της φάσης των “16” του Κυπέλλου με αντίπαλο την ΑΕΚ ακολουθεί αυτό με τον Αήττητο Σπάτων για τη 12η αγωνιστική, το οποίο είναι ιδιαίτερα κρίσιμο βαθμολογικά.

Το απόγευμα της Πέμπτης (10/01) όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν βασικοί με την ΑΕΚ έκαναν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ για τους υπόλοιπους τα περιεχόμενα της προπόνησης αφορούσαν την ειδική αντοχή με τη μέθοδο των αγωνιστικών παιχνιδιών και την υποομαδική αμυντική και επιθετική τακτική».

«ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ» ΓΙΑ ΚΟΥΣΚΟΥΝΑ

Ο Νίκος Κουσκουνάς είχε προγραμματίσει να βρίσκεται στα Χανιά την Τετάρτη (9/1), αλλά λόγω απαγορευτικού κατέστη ανέφικτο να ταξιδέψει για την Κρήτη. Η μεταγραφή, πάντως, θεωρείται κλεισμένη.

Last modified onΠέμπτη, 10 Ιανουάριος 2019 18:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep