Ψάχνει «ανάσταση» στα Περιβόλια

Ο ΑΟΧ Κισσαμικός αναζητά την επιτυχία στην αναμέτρηση με τον Πλατανιά ώστε να βάλει τέλος στο αρνητικό του σερί Ο ΑΟΧ Κισσαμικός αναζητά την επιτυχία στην αναμέτρηση με τον Πλατανιά ώστε να βάλει τέλος στο αρνητικό του σερί

Ο ΑΟΧ Κισσαμικός μετά από τρεις διαδοχικές ήττες θέλει να «γυρίσει» την εις βάρος του κατάσταση στο ματς με τοπικό χαρακτήρα κόντρα στον Πλατανιά.

Η ομάδα του ΑΟΧ Κισσαμικού βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας μετά από τέσσερις αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα, όπου όλες μπορούν να «θεωρηθούν» άσχημα αποτελέσματα. Πλέον δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια για την ομάδα του Γιώργου Πετράκη, αν δεν θέλει να κυνηγά σε όλο το πρωτάθλημα την παραμονή της στην κατηγορία.  

Η τελευταία προπόνηση έγινε το πρωί της Τρίτης (20/11) και είχε μικρή διάρκεια ώστε να μην επιβαρυνθούν οι ποδοσφαιριστές. Ο Μαλόνγκα είναι η τελευταία απουσία που προστέθηκε στο μπλοκάκι του Έλληνα τεχνικού, αφού δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που είχε από το ματς με τον Βόλο και έμεινε εκτός αποστολής.

Ο Σάλιακας είχε χάσει και το παιχνίδι με τον Βόλο, αφού βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής Ελπίδων για τη ρεβάνς με την Αυστρία. Εκτός είναι και οι τραυματίες Χαλκιαδάκης, Αρναούτογλου και Κεχαγιάς.

Ο Γιώργος Πετράκης υπολογίζει σε 21 ποδοσφαιριστές που είναι οι εξής: Λαζαρίδης, Παπαδόπουλος, Δασκαλάκης, Τόλι, Γρηγορόπουλος, Σισέ, Ζιούλης, Φαζός, Παπαχρήστος, Καραγεώργης, Τεγούσης, Σελινιωτάκης, Γκίνη, Καντιμά, Σιμόν, Βρεττός, Αρναρέλλης, Νικολούδης, Καραγιάννης, Αποστολόπουλος, Ρίσκι.

Last modified onΤρίτη, 20 Νοέμβριος 2018 17:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep