«Να αναλάβουμε τις ευθύνες μας»

Ο Αλέξης Σελινιωτάκης μίλησε για το κακό ξεκίνημα του ΑΟΧ Κισσαμικού στα μέχρι τώρα ματς. Ο Αλέξης Σελινιωτάκης μίλησε για το κακό ξεκίνημα του ΑΟΧ Κισσαμικού στα μέχρι τώρα ματς.

Ο Αλέξης Σελινιωτάκης μίλησε για το άσχημο ξεκίνημα του ΑΟΧ Κισσαμικού τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και σε όλα τα παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι τώρα.  

Την δύναμη να επιστρέψουν στα καλά αποτελέσματα και να είναι συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια των αγώνων επεσήμανε στις δηλώσεις του ο Αλέξης Σελινιωτάκης.  

«Είναι μία πολύ στενάχωρη μέρα για εμάς. Δυστυχώς για άλλη μια φορά δεν καταφέραμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Αυτό που έχω να πω είναι ότι οι ποδοσφαιριστές θα αναλάβουμε τις ευθύνες μας, με πρώτο εμένα και το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι θα δουλεύουμε κάθε μέρα όσο πιο πολύ μπορούμε, θα δίνουμε όλο μας το «είναι» ώστε να βελτιωθούμε και να «βγει» η δουλειά μας μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Σήμερα δεν μπορώ να πω ότι δεν παλέψαμε, παρ’ όλα αυτά είναι απαράδεκτο για εμάς να μένουμε πίσω στο σκορ με 0-2 και να μπαίνουμε τόσο κακά. Στα περισσότερα παιχνίδια έχουμε δεχθεί γκολ στα πρώτα λεπτά. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 90 λεπτά και θα δουλέψουμε πάρα πολύ πάνω σε αυτό, ώστε στο επόμενο παιχνίδι να είμαστε έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep