Μπορούσε και νίκη

Ο ΑΟΧ Κισσαμικός με την απόδοση του δευτέρου ημιχρόνου απέναντι στον Παναιτωλικό δικαιούνταν κάτι καλύτερο από το 0-0.

Στην πρώτη θέση του 3ου ομίλου στο Κύπελλο Ελλάδος σκαρφάλωσε ο ΑΟΧ Κισσαμικός, αλλά με τον Παναθηναϊκό να έχει παιχνίδι λιγότερο. Η κρητική ομάδα κράτησε στο 0-0 τον Παναιτωλικό στα Περιβόλια και βάσει της απόδοσής του στο δεύτερο ημίχρονο δικαιούνταν κάτι καλύτερο. Παρόλα αυτά παραμένει μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης και όλα θα κριθούν στην τελευταία αγωνιστική και στο εντός έδρας ματς με τον Παναθηναϊκό, που πιθανώς να είναι τότε αδιάφορος.

Σαφώς καλύτερο το αγωνιστικό πρόσωπο των «κυανόλευκων» σε αντίθεση με αυτό που έδειξαν στην πρεμιέρα με τη Σπάρτη.

Η ομάδα του Αγρινίου μπήκε καλύτερα στο ματς, είχε τον έλεγχο και στο 22' θα μπορούσε να μπει μπροστά στο σκορ όταν ο Χαντάκιας με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή και περισσότερες τελικές, ενώ ο ΑΟΧ Κισσαμικός είχε μία καλή στιγμή με σουτ του Σάλιακα από το ύψος της περιοχής.

Στο δεύτερο 45λεπτο η ομάδα των Χανίων έδειξε σαφώς καλύτερο πρόσωπο και αύξησε την πίεση στα καρέ της ομάδας του Αγρινίου, η οποία παρατάχθηκε με αρκετούς νεαρούς στη σύνθεσή της. Οι Βρεττός, Τεγούσης δεν μπόρεσαν υπό καλές προϋποθέσεις να νικήσουν τον Γιαννακόπουλο, ενώ το γκολ της... χρονιάς λίγο έλειψε να σημειώσει ο Μανώλης Σάλιακας. Είδε στο 71' τον τερματοφύλακα του Παναιτωλικού εκτός εστίας, σούταρε από το κέντρο, αλλά έστειλε τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι!

Η LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Δοκάρι: 71' Σάλιακας - 22' Χαντάκιας

ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης, Καραγεώργης (74' Τόλι), Σισέ, Ζιούλης, Παπαχρήστος, Τεγούσης, Σελινιωτάκης (60' Γκίνη), Σάλιακας, Βρεττός, Αποστολόπουλος, Μαλόνγκα (63' Αρναρέλλης).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Γιαννακόπουλος, Βασιλούδης (51' Ντίας), Αγρόδημος (78' Μπελεβώνης), Τσιγγάρας, Λιάβας (62' Μαρινάκης), Τσοκάνης, Γιαννιώτης, Χαντάκιας, Μοράρ, Μανά, Γουΐλιαν.

Διαιτητής: Κομίνης (Θεσπρωτίας)
Βοηθοί: Μεϊντανάς (Αχαΐας), Μωυσιάδης (Ηπείρου)

Last modified onΤετάρτη, 31 Οκτώβριος 2018 18:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep