«Πολύ ανταγωνιστική η Ερμιονίδα»

Ο τεχνικός του ΑΟΧ Κισσαμικού, Γιώργος Πετράκης μετά τη νίκη (7-3) στο Κρανίδι δήλωσε ότι πήρε ερεθίσματα για επιπλέον δουλειά.

Έπειτα από τη νίκη (7-3) πρόκριση στο Κύπελλο σε βάρος της Ερμιονίδας ο τεχνικός του ΑΟΧ Κισσαμικού, Γιώργος Πετράκης δήλωσε: «Εύχομαι στην Ερμιονίδα και τον προπονητή της, που τυχαίνει να έχω πολύ καλή σχέση μαζί του, τον κύριο Στάικο καλή συνέχεια, καλή αρχή και η ομάδα του να πετύχει τους στόχους της. Θέλαμε πολύ την πρόκριση για να καταφέρουμε να μπούμε στους ομίλους του Κυπέλλου. Προσπαθήσαμε, άσχετο με το ότι παίζαμε με μια ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας, να είμαστε όσο περισσότερο συγκεντρωμένοι. Κατά διαστήματα το καταφέραμε.

Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στον κύριο Στάικο, γιατί η δουλειά που έχει κάνει στην ομάδα φαίνεται. Η Ερμιονίδα ήταν πολύ ανταγωνιστική στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού. Το σκορ, σίγουρα, είναι σπουδαίο, αλλά ο αντίπαλος έκανε πολύ μεγάλη προσπάθεια. Κατά διαστήματα φάνηκε αρκετά απειλητικός.

Ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι και το ανοίγεις έτσι τη σεζόν, σίγουρα, μας χαροποιεί. Από την άλλη πήραμε πολλά ερεθίσματα, ώστε να δουλέψουμε. Θα έχουμε 20 ημέρες μπροστά μας, ώστε να εμφανιστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος. Πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την προσπάθειά τους, τη συγκέντρωσή τους, το πάθος τους και τη σοβαρότητά τους».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

Last modified onΚυριακή, 16 Σεπτέμβριος 2018 23:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep