Ανακοίνωσε Νικολούδη

Ανακοινώθηκε και επίσημα η συμφωνία του Νάσου Νικολούδη με τον ΑΟΧ Κισσαμικό. Ανακοινώθηκε και επίσημα η συμφωνία του Νάσου Νικολούδη με τον ΑΟΧ Κισσαμικό.

Ο ΑΟΧ Κισσαμικός ανακοίνωσε την υπογραφή συμβολαίου με τον Νάσο Νικολούδη, ο οποίος βρίσκεται σχεδόν από την αρχή της προετοιμασίας στην ομάδα. 

Στην απόκτηση του 17χρονου επιθετικού, Νάσου Νικολούδη προχώρησε ο ΑΟΧ Κισσαμικός. O ποδοσφαιριστής έπεισε τον τεχνικό της ομάδας, Γιώργο Πετράκη στο διάστημα της προετοιμασίας και στα φιλικά που αγωνίστηκε με την ομάδα των Χανίων.

Ο Νικολούδης έχει γεννηθεί στις 2 Φεβρουαρίου 1999 και έχει περάσει από τα τμήματα υποδομής του Ηρακλή και της Κέρκυρας. Είναι από ποδοσφαιρική οικογένεια που έχει γράψει ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αφού ο πατέρας του, Γρηγόρης, ήταν ποδοσφαιριστής, ενώ ο θείος του, Τάκης Νικολούδης ήταν διεθνής ποδοσφαιριστής με καριέρα στον Ηρακλή, την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό.

Ο Νάσος Νικολούδης είχε ανακοινωθεί στις 29 Ιουνίου 2018 από την ΑΕΛ ως μεταγραφή της ομάδας, αλλά τελικά δεν προχώρησε η συμφωνία των δύο πλευρών.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την συμφωνία με τον ΑΟΧ Κισσαμικό τόνισε: «Είμαι χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια του ΑΟ Χανιά-Κισσαμικού. Είναι ένας αρκετά μεγάλος σύλλογος και ξέρω πού ήρθα. Ευχαριστώ τους ανθρώπους που με επιστεύτηκαν και με έφεραν εδώ. Από εδώ και πέρα μόνο δουλειά…».

Last modified onΠαρασκευή, 07 Σεπτέμβριος 2018 18:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep