Συνέλευση για... Ερασιτέχνες

Ανακοίνωση για την Γενική Συνέλευση των Ερασιτεχνικών Σωματείων του εξέδωσε ο ΑΟΧ Κισσαμικός. Ανακοίνωση για την Γενική Συνέλευση των Ερασιτεχνικών Σωματείων του εξέδωσε ο ΑΟΧ Κισσαμικός.

Ο Νέος Κισσαμικός και ο ΠΓΣ Κισσαμικός έχουν τις γενικές συνελεύσεις τους στις 29 Ιουλίου.

Οι γενικές συνελεύσεις των Σωματείων ΠΓΣ Κισσαμικός και Νέος Κισσαμικός θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 29 Ιουλίου στον Κίσσαμο. Τα Ερασιτεχνικά του ΑΟΧ Κισσαμικού θα κάνουν τον οικονομικό και διοικητικό τους απολογισμό. Ο ΠΓΣ Κισσαμικός είναι το ιδρυτικό σωματείο του Κισσαμικού, ενώ ο Νέος Κισσαμικός ελέγχει τα τμήματα Ακαδημιών και την ομάδα που συμμετέχει στη Γ' ΕΠΣ Χανίων.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«Την Κυριακή 29 Ιουλίου στις 7.00 μμ στην αίθουσα του Δήμου Κισσάμου θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση των Σωματείων ΠΓΣ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ και ΝΕΟΣ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ με απολογισμό της θητείας τους και διεξαγωγή εκλογών για τη σύσταση νέων συμβουλίων.

Δικαίωμα ψήφου και κατάθεσης υποψηφιοτήτων θα έχουν όσοι είναι εγγεγραμμένα και ταμειακώς ενήμερα μέλη των Σωματείων. (Κατάθεση υποψηφιοτήτων και ταμειακή ενημέρωση έως Παρασκευή 27 Ιουλίου και ώρα 12μμ στα γραφεία των ομάδων επί της οδού Αναγνώστου Σκαλίδη 111)».

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 27 Ιούνιος 2018 13:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep