«Περιμένουμε εξελίξεις» (pics)

Η διοίκηση του ΑΟΧ Κισσαμικού παρέθεσε δείπνο στο ποδοσφαιρικό τμήμα και ο Αντώνης Ροκάκης μίλησε για την πιθανότητα αναδιάρθρωσης και τους πρωταγωνιστικούς στόχους σε περίπτωση... παραμονής στη Football League.

Η σεζόν ολοκληρώνεται για τον ΑΟΧ Κισσαμικό τη Δευτέρα (28/05) και η διοίκηση με αφορμή το τέλος του πρωταθλήματος παρέθεσε δείπνο στο ποδοσφαιρικό τμήμα την Τετάρτη (23/05). Φυσικά, δεν έλειψε η ομιλία του προέδρου, Αντώνη Ροκάκη. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ζήτησε να μείνουν όσο περισσότεροι μπορούν στη νέα ομάδα (12 είναι δανεικοί και ο Λέο που ήταν παρών υπέγραψε στον ΠΑΣ Γιάννινα) και σημείωσε ότι: «Ξέρουμε ότι όπως και τον προπονητή μας, έτσι και εσάς σας παρακολουθούν ομάδες της Super League».

Σε ό,τι αφορά στην πιθανότητα αναδιάρθρωσης, η οποία δεν προβλέπεται από τους κανονισμούς για την προσεχή περίοδο, ο Ροκάκης είπε: «Μέχρι τις 15 Ιουνίου περιμένουμε τις εξελίξεις με το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αλλά και στη Football League να μείνει η ομάδα ο πήχης ανέβηκε και τη νέα χρονιά θα τεθούν πρωταγωνιστικοί στόχοι».

Μεταξύ άλλων ο Ροκάκης είπε στα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος:

«Συγχαρητήρια σε προπονητές και παίκτες για την εξαιρετική πορεία, μας κάνατε υπερήφανους. Μας δώσατε πολλές χαρές και αρκετές συγκινήσεις. Το καλοκαίρι σας είχα πει ότι ήρθατε σε μία μεγάλη ομάδα. Είστε όλοι πολύ καλοί παίκτες και μέσα από την προσπάθειά σας καταφέρατε να μας δικαιώσετε. Το 50% της φετινής επιτυχημένης πορείας οφείλεται στο οικογενειακό κλίμα. Το γεγονός ότι ήσασταν μια οικογένεια έπαιξε σημαντικό ρόλο και στην ψυχολογία της ομάδας.

Θέλουμε να μείνουν όσο το δυνατόν περισσότεροι παίκτες στην ομάδα. Δεν κλείνουμε τον δρόμο σε κανένα, αλλά θέλουμε να σας έχουμε κοντά μας και τη νέα σεζόν τους περισσότερους. Ξέρουμε ότι όπως και τον προπονητή μας έτσι και εσάς σας παρακολουθούν ομάδες της Super League.

Μέχρι τις 15 Ιουνίου περιμένουμε τις εξελίξεις με το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αλλά και στη Football League να μείνει η ομάδα ο πήχης ανέβηκε και τη νέα χρονιά θα τεθούν πρωταγωνιστικοί στόχοι. Θα αναβαθμιστούν οι εγκαταστάσεις της ομάδας και υπάρχει μελέτη για να γίνουν οι εργασίες που πρέπει ώστε να είναι έτοιμες τη νέα σεζόν».

Δείτε φωτογραφίες της ΠΑΕ από το τραπέζι...

Last modified onΠέμπτη, 24 Μάιος 2018 13:22

Image Gallery


Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep