«Κύκλος είναι και γυρίζει»

Πώς σχολίασε ο Γιώργος Πετράκης το αυτογκόλ της ομάδας του στο ματς με τα Τρίκαλα.

[googlead][/googlead]

Από αυτογκόλ του Ζιούλη στο 85' ο ΑΟΧ Κισσαμικός ηττήθηκε 1-2 εκτός έδρας από τα Τρίκαλα. Μετά το ματς ο προπονητής των Κρητικών, Γιώργος Πετράκης, σχολίασε τη φάση. Στη συνέντευξη Τύπου είπε:

«Γνωρίζαμε ότι έχουμε απέναντί μας έναν αντίπαλο ποιοτικό, με παίκτες που έχουν παραστάσεις από τη μεγάλη κατηγορία. Στο πρώτο ημίχρονο φαινόταν ότι ελέγχουμε το παιχνίδι, χωρίς να μπορέσουμε να γίνουμε απειλητικοί. Αναφέρομαι στην τελική προσπάθεια. Από την άλλη σίγουρα δεν απειληθήκαμε από την ομάδα των Τρικάλων, εκτός από τη στημένη φάση που δεχτήκαμε το γκολ και δύο μακρινά σουτ έξω από την περιοχή.

Μετά την αποβολή του παίκτη των Τρικάλων, μέχρι το 90' κάναμε σπουδαία προσπάθεια. Βρήκαμε καταστάσεις να δημιουργήσουμε μπροστά στην αντίπαλη εστία, με υπομονή. Υπήρχε μαζική άμυνα, αλλά με ορθολογικό τρόπο, κάναμε πάνω από δέκα τελικές στο β' μέρος. Βάλαμε μόνο ένα γκολ. Δεν μπορώ να σχολιάσω το αυτογκόλ, είναι μέσα στο ποδόσφαιρο. Το προσπερνάμε. Κι άλλες ομάδες έχουν βάλει αυτογκόλ όταν έχουν παίξει μαζί μας. Όλα αυτά είναι κύκλος και γυρίζει. Η ομάδα με οποιονδήποτε αντίπαλο αποδίδει αρκετά καλά και όλο αυτό μας ευχαριστεί. Μπράβο στους παίκτες για την εικόνα τους. Δεν έχω άποψη για την αποβολή του παίκτη των Τρικάλων».

Last modified onΤετάρτη, 16 Μάιος 2018 20:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep