«Ελλειψη σεβασμού και απαξίωση»

Τι υποστηρίζει η πλευρά τού ΑΟ Χανιά Κισσαμικού για το σκηνικό έντασης στο φινάλε του αγώνα με τον ΟΦΗ -  ο διάλογος των προπονητών

[googlead][/googlead]

Στον ΟΦΗ χαρακτηρίζουν προκλητικό τον Αντώνη Ροκάκη, όμως παράπονα έχει και η πλευρά του ΑΟ Χανιά Κισσαμικού που χρεώνει στους Ηρακλειώτες έλλειψη σεβασμού και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς.

Πέρα από τον εκνευρισμό για την εισβολή των οπαδών του ΟΦΗ οι Χανιώτες αναφέρουν ότι ο πρόεδρος της φιλοξενούμενης ΠΑΕ Γιώργος Αλετράς ανέβασε τους τόνους στα αποδυτήρια και επιπλέον ο προπονητής Νίκος Παπαδόπουλος χρησιμοποίησε απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για τον δικό τους πρόεδρο Αντώνη Ροκάκη την ώρα που ετοιμαζόταν να πάει στη συνέντευξη Τύπου.

Μάλιστα, υποστηρίζουν ότι απευθύνθηκε και στον προπονητή τού ΑΟ Χανιά Κισσαμικού Γιώργο Πετράκη λέγοντάς του «με τον Εργοτέλη και τον Αρη δεν κάνατε έτσι». Ατάκα που προκάλεσε την αντίδραση του 30χρονου τεχνικού ο οποίος απάντησε «τι είναι αυτά που λες; γιατί το κάνεις αυτό;»

Στον ΑΟ Χανιά Κισσαμικό ενοχλήθηκαν και από τη στάση του Γιάννη Ποτουρίδη στον οποίο χρεώνουν ότι ανέφερε μεταξύ άλλων «καλά σας κάναμε και σας βάλαμε τρία στο πρώτο παιχνίδι»...

ΠΗΓΗ: athlitiko.gr

Last modified onΚυριακή, 22 Απρίλιος 2018 12:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep