«Βγήκαμε πιο δυνατοί»

Ο τεχνικός του ΑΟ Χανιά Κισσαμικού, Γιώργος Πετράκης μίλησε για την αντίδραση της ομάδας του μετά τις δύο εντός έδρας ήττες από Παναχαϊκή και Άρη. 

[googlead][/googlead]

Απόλυτα ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Γιώργος Πετράκης μετά τη νίκη του ΑΟ Χανιά Κισσαμικού στην Σπάρτη. Ο νεαρός τεχνικός, έκανε ιδιαίτερη μνεία στην αντίδραση των παικτών του μετά τις δύο συνεχόμενες εντός έδρας ήττες. Αναλυτικά:

«Σήμερα είχαμε να αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που κατά την προσωπική μου άποψη έχει πολύ ποιοτικό ρόστερ. Με παίκτες και με μεγάλη εμπειρία αλλά και ποιότητα. Γνωρίζαμε εξαρχής ότι το έργο μας δεν θα ήταν εύκολο.

Όσον αφορά το παιχνίδι, στο πρώτο πεντάλεπτο η Σπάρτη μπήκε πολύ δυνατά και μας απείλησε σε δύο φάσεις. Από κει και πέρα και με τα δύο γκολ που πετύχαμε, είχαμε τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού. Και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο.

Κατά διαστήματα παίξαμε αρκετά καλά. Και σίγουρα για όλο αυτό αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Μετά τα δύο άτυχα αποτελέσματα στην έδρα μας, όπου δικαιούμασταν να πάρουμε κάτι, πίστευα ότι θα δείχναμε χαρακτήρα και θα βγαίναμε πιο δυνατοί. Νομίζω ότι η σημερινή εικόνα μας αυτό έδειξε.

Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι την Μεγάλη Πέμπτη για να κλείσουμε καλά πριν από τις γιορτές. Από αύριο σκεφτόμαστε αυτό το παιχνίδι».

Για το γεγονός ότι ο ΑΟ Χανιά Κισσαμικός ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ:

«Σίγουρα ένα γκολ αλλάζει τις ισορροπίες. Αλλά νομίζω ότι πάλι θα μπορούσαμε να είχαμε αντιδράσει, ακόμα και αν είχαμε δεχτεί κάποιο γκολ. Ήταν τέτοια η εικόνα μας σήμερα που και πίσω στο σκορ να μέναμε θεωρώ ότι θα μπορούσαμε να αντιδράσουμε και να πετύχουμε κάποιο γκολ».

Για τον στόχο των Κρητικών στο φετινό πρωτάθλημα:

«Στόχος είναι πρώτα να σωθούμε. Με το σημερινό αποτέλεσμα νομίζω ότι είμαστε κοντά στον στόχο μας. Θεωρώ ότι και για την διοίκηση και για εμάς προσωπικά, σίγουρα θα μας κάνει καλό να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα».

Από την πλευρά του ο Γιώργος Ξύδας, πρόσθεσε: «Πιστεύω ότι κάναμε καλό ματς. Μπήκαμε λίγο νωθρά δώσαμε στην Σπάρτη την δυνατότητα να απειλήσει  με το δοκάρι.

Δεν δώσαμε άλλα δικαιώματα. Μείναμε πιστοί στο πλάνο μας. Από κει και πέρα πιστεύω ότι έπαιξε ρόλο οτι είχαμε την κατοχή της μπάλας. Μας απείλησε ο αντίπαλος αλλά μετά το 60’».     

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

Last modified onΣάββατο, 31 Μάρτιος 2018 18:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep