Πετράκης: «Σπουδαία νίκη»

Ο τεχνικός του ΑΟΧ Κισσαμικού, Γιώργος Πετράκης, αναφέρθηκε στη σημασία της εκτός έδρας νίκης επί του Απόλλωνα Πόντου.

[googlead][/googlead]

Ο ΑΟΧ Κισσαμικός νίκησε 1-0 εκτός έδρας τον Απόλλωνα Πόντου και ο τεχνικός των νικητών, Γιώργος Πετράκης, ανέφερε μετά το ματς: «Για εμάς σήμερα ήταν ένα σπουδαίο αποτέλεσμα, μια σπουδαία νίκη. Αυτό γιατί έχει να κάνει με την ιστορία και τη δύναμη του αντιπάλου. Μια ομάδα δουλεμένη, με πολύ καλούς παίκτες, που ξέρει τι ζητάει στο γήπεδο. Με βάση το σχέδιο που επιλέξαμε, να κλείσουμε χώρους στους ποιοτικούς του παίκτες, το καταφέραμε και στα δύο ημίχρονα.

Στο πρώτο μέρος είχαμε κάποια θέματα, αλλά στο δεύτερο μέρος γίναμε επικίνδυνοι, πήραμε μέτρα και βάλαμε γκολ. Κάναμε τα πάντα για να κρατήσουμε το αποτέλεσμα. Οι παίκτες μου ήταν πειθαρχημένοι, σοβαροί και προσηλωμένοι όσον αφορά στον στόχο του παιχνιδιού.

Με βάση τα δεδεδομένα μας, επειδή είμαστε νεανική και άπειρη ομάδα, και παίζαμε με έμπειρους αντιπάλους, θέλαμε να διασφαλίσουμε το πώς δεν θα δεχτούμε γκολ. Το σχέδιο μας βγήκε, αν εξαιρέσουμε τα πρώτα 25 λεπτά που δεν μας έβγαιναν τα μαρκαρίσματα. Εκτός από το γκολ, στο β' μέρος κάναμε και δύο σπουδαίες ευκαιρίες. Ο Απόλλων ρίσκαρε και θα μπορούσε ίσως να ισοφαρίσει».

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 31 Ιανουάριος 2018 17:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep