Με κίνητρο στην Πάτρα

Οι Τόλι, Σάλιακας αναμένεται να βρεθούν στο αρχικό σχήμα του ΑΟΧ Κισσαμικού στην Πάτρα.

[googlead][/googlead]

Το αήττητο σερί του στο πρωτάθλημα θα προσπαθήσει να διευρύνει ο ΑΟΧ Κισσαμικός στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής (19/11, 15:00) απέναντι στην Παναχαϊκή. Οι «κυανόλευκοι» βλέπουν ως πρόκληση το ματς της 4ης στροφής, αφού αντιμετωπίζουν μία, επίσης, αήττητη ομάδα και αν πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα θα τονώσουν ακόμα περισσότερο την ψυχολογία τους εν όψει της συνέχειας.

Το θετικό για τον τεχνικό, Γιώργο Πετράκη είναι πως θα έχει και πάλι στη διάθεσή του τους Σάλιακα, Τόλι, οι οποίοι αναμένεται να επιστρέψουν στο αρχικό σχήμα των «κυανόλευκων».

Εκτός αποστολής έχουν μείνει, όπως συμβαίνει έως τώρα σε όλες τις αποστολές, οι Γαβαλάς, Μπλατσιώτης, Μουντοκαλάκης, Καραγεώργης, Λουβιτάκης, Μπατσάνιν, Ποτουρίδης. Αποκλείστηκαν ακόμα ο τραυματίας Παντελάκης και οι Φουάσης, Τασιούλης, Χαλκιαδάκης.

Υπενθυμίζεται η αποστολή: Λαζαρίδης, Παπαδόπουλος, Αρναούτογλου, Μαρκοπουλιώτης, Τόλι, Ζιούλης, Σερβιλάκης, Σάλιακας, Σελινιωτάκης, Μεγαρίτης, Γκίνη, Λεμονής, Βρεττός, Νικόλτσης, Αποστολίδης, Ξύδας, Λέο, Ντάγκρας.

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 18 Νοέμβριος 2017 17:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep