«Φίλαθλος και των δύο»

Ο Αντώνης Ροκάκης δήλωσε φίλαθλος, τόσο του ΑΟΧ Κισσαμικού, όσο και του Πλατανιά.

[googlead][/googlead]

Συνέντευξη στην ιστοσελίδα «cretavoice.gr» παραχώρησε ο πρόεδρος του ΑΟΧ Κισσαμικού, Αντώνης Ροκάκης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εμπλοκή του στο ποδόσφαιρο και μίλησε για τα κέρδη του νομού από τη συμμετοχή των «κυανόλευκων» και του Πλατανιά στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Μεταξύ άλλων ο Ροκάκης ανέφερε:

«Το ποδόσφαιρο το αγαπάμε, είναι το χόμπι μας, κουβαλά τη δική του ιστορία μέσα στις καρδιές μας. Ωστόσο, για να το συνδέσω και με την επιχειρηματικότητα, ακόμα και μέσα από το ποδόσφαιρο μπορούμε να κερδίσουμε πολλά σε επίπεδο κοινωνίας. Είναι μεγάλη διαφήμιση για τον τόπο μας να έχουμε δυο ομαδάρες σε υψηλό επίπεδο. Νιώθω περήφανος που ο Πλατανιάς πρωτοστατεί εδώ και χρόνια στη Super League.

Νιώθω ικανοποιημένος που δύο ιστορικές ομάδες, ο ΑΟ Χανιά και ο Κισσαμικός καταφέρνουν μέσα από τη συνεργασία τους να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στη Football League. Είμαι φίλαθλος και των δύο ομάδων, του Πλατανιά και του ΑΟΧ Κισσαμικού, γιατί είμαι οπαδός του τόπου μου! Είμαστε ένας μικρός νομός με δύο μεγάλες ομάδες. Πόσοι θα ήθελαν να έχουν αυτή την τύχη; Πόσα κέρδη αποφέρει το ποδόσφαιρο στον τόπο μας, που γίνεται γνωστός ακόμα και μέσα από αυτό το άθλημα;».

Η αλήθεια είναι το ότι καταφέρατε να συνεργαστούν δυο ομάδες, είναι από μόνο του θετικό...

«Σας το είπα πάλι. Δεν είμαι εδώ για να διχάζω. Είμαι εδώ για να ενώνω. Γνωρίζω βαθιά μέσα μου ότι όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας γινόμαστε ακαταμάχητοι. Και εγώ θέλω οι ομάδες μας να πρωτοστατούν και όχι να είναι ουρά. Με σωστή δουλειά και όραμα, μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ιδρώνουμε τη φανέλα, την τιμάμε, παλεύουμε γι' αυτήν!».

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 14 Νοέμβριος 2017 18:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep