«Πιστοί στο πλάνο»

Ψυχή και πάθος είχαν οι ποδοσφαιριστές του ΑΟΧ Κισσαμικού σύμφωνα με τον Γιώργο Πετράκη.

[googlead][/googlead]

Την πρώτη του νίκη στη Football League κατέκτησε ο ΑΟΧ Κισσαμικός στο ντεμπούτο του Γιώργου Πετράκη στην κατηγορία. Όπως δήλωσε ο ίδιος μετά το ματς με τον Αχαρναϊκό (1-0), οι παίκτες του είχαν πάθος και θέληση, ενώ ζήτησε τη συμπαράσταση των οπαδών και στα προσεχή παιχνίδια. Αναλυτικά:

«Καταρχάς σαν πρεμιέρα σίγουρα υπάρχουν πολλές ιδιαιτερότητες σ' αυτό το παιχνίδι που είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Η δεύτερη ήταν, χωρίς αυτό να μας επηρεάζει, ότι παίζαμε μακριά από το σπίτι μας παρότι ήμασταν σε εντός έδρας ματς. Με αυτά τα δεδομένα οι ποδοσφαιριστές μου και στα 90 λεπτά ήταν απόλυτα πειθαρχημένοι και συγκεντρωμένοι στο σχέδιο που είχαμε επιλέξει.

Έβγαλαν στο γήπεδο και ψυχή και πάθος και θέληση για τη νίκη, στοιχεία που εμείς θέλουμε να έχουμε. Σαν γενική εικόνα, δεν θυμάμαι να απειληθήκαμε ιδιαίτερα και στην απέναντι πλευρά νομίζω θα μπορούσαμε να πετύχουμε ένα δεύτερο τέρμα που δεν ήρθε. Στο τέλος μέσα από τις στατικές φάσεις αγχωθήκαμε, γιατί ο αντίπαλος έφερε μπάλες μέσα στην περιοχή και κληθήκαμε να τις διαχειριστούμε.

Εκτός από τα συγχαρητήρια στους παίκτες μου, γιατί θέλουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό, να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που ταξίδεψε από τα Χανιά και ήρθε κοντά μας. Τον θέλουμε κοντά μας και στο επόμενο ματς. Είναι μία νέα προσπάθεια από όλους. Είναι κάτι που δημιουργείται για κάτι καλό και πρέπει να αγκαλιάσουν αυτή την προσπάθεια».

Ο σκόρερ, Γιώργος Ξύδας ανέφερε:

«Πιστεύω ότι κάναμε ένα πολύ καλό ξεκίνημα. Ακολουθήσαμε το πλάνο του προπονητή μας παρά το άγχος της πρεμιέρας. Ανταπεξήλθαμε πολύ σωστά. Σε όλο τον αγώνα ήμασταν κυρίαρχοι. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες για γκολ. Είμαστε ευχαριστημένοι για την προσπάθεια και το αποτέλεσμα και κοιτάμε το επόμενο ματς με τον Εργοτέλη».

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 30 Οκτώβριος 2017 17:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep