Το πάλεψε ο ΑΟΧ-Κισσαμικός

Ο ΑΟΧ Κισσαμικός ηττήθηκε με 2-1 από τον Αστέρα Τρίπολης στην Αρκαδία για τον 5ο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο ΑΟΧ Κισσαμικός ηττήθηκε με 2-1 από τον Αστέρα Τρίπολης στην Αρκαδία για τον 5ο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε 2-1 του ΑΟΧ-Κισσαμικού, που προηγήθηκε, αλλά δεν άντεξε.

[googlead][/googlead]

Πολύ καλό πρόσωπο έδειξε ο ΑΟΧ-Κισσαμικός στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, για την 2η αγωνιστική του 5ου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδος, αλλά τελικά ηττήθηκε με 2-1 από την ομάδα της Αρκαδίας.

Στο πρώτο ημίχρονο οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Πετράκη κατάφεραν να κρατήσουν τον αντίπαλο τους μακριά από την περιοχή, δεν αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα και προσπάθησαν να χτυπήσουν στην κόντρα. Το κατάφεραν στο 40ό λεπτό, όταν ο Ντάγκρας πήρε ωραία πάσα στην περιοχή και ο Ιγκόρ τον ανέτρεψε στην προσπάθειά του να τον σταματήσει πριν το σουτ. Ο Ξυδάς ανέλαβε την εκτέλεση, όπως και με τον Αχαρναϊκό, και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα της Κρήτης.

Αυτό το γκολ «ξύπνησε» τους γηπεδούχους, που ισοφάρισαν άμεσα (44') με κεφαλιά του Τριανταφυλλόπουλου, ο οποίος αξιοποίησε τη μπαλιά του Μαντίντα και την έστειλε στα δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η πίεση έγινε μεγαλύτερη για την άμυνα του Κισσαμικού, οι ευκαιρίες ήταν περισσότερες και τελικά το 2-1 ήρθε από τον Δουβίκα στο 64ο λεπτό. Με αυτή τη νίκη ο Αστέρας Τρίπολης βρέθηκε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας του ομίλου και ουσιαστικά έβαλε βάσεις πρόκρισης για τους "16" του θεσμού.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ - 5ος όμιλος
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ 2-1
ΓΚΟΛ: 44' Τριανταφυλλόπουλος, 64' Δουβίκας - 40' Ξυδάς

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης) : Αθανασιάδης, Κυριακόπουλος, Σελίν, Τριανταφυλλόπουλος, Ιγκόρ, Ντούντου (46' Ιγκλέσιας), Μουνάφο, Μαντίντα, Τόνσο (75' Τσουκαλάς), Καλτσάς, Δουβίκας (66' Μανιάς)

ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης, Αρναούτογλου, Παντελάκης (63' Μακροπουλιώτης), Τόλι, Ζιούλης, Σελινιωτάκης, Γκίνη, Ξυδάς, Βρεττός (75' Αποστολίδης), Μπατίστ, Ντάγκρας (71' Νικόλτσης)

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 26 Οκτώβριος 2017 17:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep