Ήττα στη Μοναχή Ελιά

Ο ΑΟΧ-Κισσαμικός έχασε 3-2 σε φιλική αναμέτρηση από την Κ20 του Πλατανιά.

[googlead][/googlead]

Το πρωί του Σαββάτου (14/10) στο προπονητήριο της Μοναχής Ελιάς, ΑΟΧ-Κισσαμικός και Κ20 Πλατανιά έδωσαν φιλικό. Οι παίκτες του Γιώργου Πετράκη ηττήθηκαν με 3-2, παρότι προηγήθηκαν έχασαν πέναλτι και θα μπορούσαν να ανοίξουν εκείνοι το σκορ.

Στο 11' ο Μπασκάνιν ανατράπηκε από τον Μοσχονά, ο οποίος όμως απέκρουσε την εκτέλεση πέναλτι του Αποστολίδη. Στο 19' ο Σκουλουδάκης του Πλατανιά είχε δοκάρι, όμως στο 20' έγινε το 0-1. Εκτέλεση φάουλ του Ζίκο, η μπάλα χτύπησε στο τείχος, επέστρεψε στον Ζίκο, που με ασύλληπτο σουτ έστειλε τη μπάλα στο εσωτερικό μέρος του οριζόντιου δοκαριού και στα δίχτυα (0-1). Η ομάδα του Μανόλη Σκύβαλου έγραψε το 0-2 στο 23', όταν από σέντρα του Σκουλουδάκη, η μπάλα πέρασε από όλους και ο Σμυρλάκης σκόραρε με σουτ.

Στο 30' ο ΑΟΧ-Κισσαμικός μείωσε, από φάουλ του Βρεττού και κεφαλιά του Σελινιωτάκη. Στο 63' σημειώθηκε και τρίτο γκολ για τους φιλοξενούμενους, χάρη σε μακρινό σουτ του Βουρτσάνη (1-3). Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν σε 2-3 στο 73', από ατομική προσπάθεια και σουτ του Αποστολίδη.

ΑΟ Χανιά/Κισσαμικός (Γιώργος Πετράκης): Γαβαλάς (46′ Παπαδόπουλος), Μουντοκαλάκης, Μαρκοπουλιώτης, Καραγεώργης (86′ Νικολακάκης), Σερβιλάκης, Σελινιωτάκης (77′ Λουβιτάκης), Μεγαρίτης, Βρεττός, Αποστολίδης, Ποτουρίδης, Μπατσάνιν (53′ Τασιούλης).

Πλατανιάς Κ20 (Μανόλης Σκύβαλος): Μοσχονάς, Λέκα (46′ Μερόλι, 68′ Μαλανδράκης), Λάμτσε (46′ Σάαντο), Πουρζιτίδης (46′ Κατσαρός), Μαρκουλάκης (58′ Αργυρουδάκης), Σμυρλάκης (58′ Βουρτσάνης), Μαθιουδάκης (46′ Τσακμάκης), Ζίκο (58′ Δημητράκης), Σκουλουδάκης (58′ Γ. Αμαραντίδης), Ψαράκης (46′ Σινγκ), Αντ. Αμαραντίδης (58′ Αναγνωστόπουλος)

Διαιτητής: Γιαννουλάκης
Βοηθοί: Καλφάκης-Σινιοράκης

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 14 Οκτώβριος 2017 12:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep