Ανακοίνωσε Σελινιωτάκη

Ο Κισσαμικός έκανε γνωστό ότι συμφώνησε με τον Αλέξη Σελινιωτάκη για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Δεδομένο θεωρούν στον Κισσαμικό ότι θα πάρουν άδεια, γι' αυτό και το Σάββατο (22/07) έκαναν γνωστό ότι συμφώνησαν με τον Αλέξη Σελινιωτάκη για την ανανέωση του συμβολαίου του. Μάλιστα, ο εκ των αρχηγών των «κυανόλευκων δήλωσε πως σημαντικό ρόλο στην απόφασή του έπαιξε το γεγονός ότι η ομάδα μετακόμισε στην πόλη των Χανίων. Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Κισσαμικός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή και εκ των αρχηγών της ομάδας μας Αλέξη Σελινιωτάκη.

Οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έμεινα στην ομάδα» ήταν το αρχικό σχόλιο του Αλέξη Σελινιωτάκη που επισήμανε ακόμα τα εξής: «Από την πλευρά μου θα δουλέψω με όλες τις δυνάμεις μου για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου να συνεχίσω έπαιξε το γεγονός ότι η ομάδα μεταφέρθηκε στην πόλη των Χανίων, λόγω των συνθηκών που υπήρχαν.

Νομίζω ότι το μεγαλύτερο μειονέκτημα τα προηγούμενα χρόνια ήταν η προπόνηση σε πλαστικό χλοοτάπητα, κάτι που είναι ανεπίτρεπτο για επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Θέλω από την πλευρά μου να απευθύνω κάλεσμα στον κόσμο της Κισσάμου και των Χανίων για στήριξη σε αυτή την καινούρια σελίδα που γυρίζει η ομάδα».

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 22 Ιούλιος 2017 20:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep