Στον Βόλο ο Μάντζης

Ο πρώην άσσος του Κισσαμικού, Βασίλης Μάντζης θα συνεχίσει την καριέρα του στην Γ’ Εθνική και στην νεοσύστατη ομάδα του Βόλου

Στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και στην νεοσύστατη ομάδα του Βόλου, θα συνεχίσει την καριέρα του ο Βασίλης Μάντζης. Ο 25χρονος φορ, που έμεινε ελεύθερος από τον Κισσαμικό, αποφάσισε να αναζητήσει αλλού τον νέο προορισμό της καριέρας του, καταλήγοντας στον Βόλο.

Ο Μάντζης αγωνίστηκε τα δύο τελευταία χρόνια με την ομάδα του Κισσαμικού, με την πρώτη σεζόν να μετρά συνολικά 34 συμμετοχές και εννέα τέρματα (31/8 στο πρωτάθλημα και 3/1 στο κύπελλο), ενώ πέρσι είχε 37 συμμετοχές και τέσσερα τέρματα συνολικά (32/3 στο πρωτάθλημα και 5/1 στο κύπελλο).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας του Βόλου

Η διοίκηση του Βόλος Ν.Π.Σ. ανακοινώνει την απόκτηση του Βασίλη Μάντζη και του Στέργιου Δημόπουλου.

Ο Βασίλης Μάντζης είναι 26 χρόνων (4/12/1991) επιθετικός και την περσινή περίοδο αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Football League με τη φανέλα του Κισσαμικού όπου είχε 32 συμμετοχές και 3 γκολ.

Ο Στέργιος Δημόπουλος είναι 27 χρόνων (25/5/19990) κεντρικός αμυντικός και τα τελευταία τέσσερα χρόνια αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Football League με τη φανέλα της Αναγέννησης Καρδίτσας, έχοντας συνολικά 98 συμμετοχές και 4 τέρματα.

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 02 Ιούλιος 2017 10:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep