Δεν σκοράρει, δεν νικάει

Η επιθετική δυστοκία αποτελεί το μεγαλύτερο πρόβλημα του Κισσαμικού, στα εκτός έδρας παιχνίδια του

Η μεγαλύτερη φετινή «πληγή» του Κισσαμικού και ο λόγος που η ομάδα της Κρήτης δεν έχει καταφέρει να… ξεμπερδέψει με την παραμονή της στην κατηγορία, δεν είναι άλλη από τα εκτός έδρας παιχνίδια. Είναι γεγονός το ότι η ομάδα των Χανίων μετρά φέτος εννέα νίκες στο πρωτάθλημα, όμως μόλις η μία από αυτή έχει έρθει μακριά από το σπίτι της.

Ο λόγος που ο Κισσσαμικός εμφανίζεται τόσο αδύναμος εκτός έδρας, δεν είναι άλλος από την επιθετική συγκομιδή της ομάδας, μακριά από τα Χανιά. Συγκεκριμένα οι Κρητικοί σκοράρουν 1.33 τέρματα ανά παιχνίδι στο γήπεδο τους, έχοντας 20 τέρματα ενεργητικό σε 15 παιχνίδια. Εκτός έδρας, όμως, οι αριθμοί πέφτουν… δραματικά, καθώς το συγκρότημα του Σπύρου Μπαξεβάνου έχει πετύχει μόλις πέντε τέρματα σε 15 ματς, κάτι που σημαίνει πως σκοράρει κάτι λιγότερο από μισό γκολ (0.33) ανά παιχνίδι.

Χαρακτηριστικό το ότι σε κανένα από τα 20 αυτά παιχνίδια, δεν έχει καταφέρει να σημειώσει πάνω από ένα τέρμα, κάτι που σημαίνει πως έχει βρει δίκτυα σε πέντε ματς και έχει μείνει «άσφαιρο» στα υπόλοιπα 10. Όλα αυτά, ενώ ακολουθεί το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο, με τους Χανιώτες να θέλουν το αποτέλεσμα που δεν θα τους φορτώσει με περισσότερο άγχος, στην τελική ευθεία για το φινάλε του πρωταθλήματος.

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 19 Μάιος 2017 14:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep