«Ουσιαστικά... ανύπαρκτοι»

Στην απουσία αγωνιστικής πειθαρχίας και καθαρού μυαλού μετά το γκολ που δέχθηκε ο Κισσαμικός στάθηκε ο Σπύρος Μπαξεβάνος.

Ο τεχνικός των Κρητικών χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη του Αιγινιακού και επισήμανε τα μελανά σημεία της ομάδας του μετά την επίτευξη του πρώτου τέρματος από τους γηπεδούχους. Ο Σπύρος Μπαξεβάνος δήλωσε μετά την ήττα με 2-0 από τον Αιγινιακό:

«Προσπαθήσαμε μέσα στην εβδομάδα μετά τη νίκη με την Αναγέννηση Καρδίτσας να δώσουμε στους ποδοσφαιριστές μας να καταλάβουν πόσο σημαντικό είναι αυτό το παιχνίδι για εμάς. Ένα παιχνίδι που αν παίρναμε βαθμό ή βαθμούς, θα μπορούσε να μας δώσει μία έξτρα άνεση για τη συνέχεια.

Ξέραμε ότι η ομάδα του Αιγινιακού καιγόταν για τη νίκη, θέλαμε να φύγουμε ακόμη πιο μακριά, τουλάχιστον να την κρατήσουμε σε αυτή τη βαθμολογική θέση και στην απόσταση των βαθμών.

Είχαμε κάποιες ευκαιρίες. Μόνο μέχρι το σημείο που δεχτήκαμε το γκολ δείξαμε αυτό που μπορούμε να παίξουμε μέσα στο γήπεδο. Από τη στιγμή όμως που δεχθήκαμε το γκολ, νομίζω ότι τελείωσε το παιχνίδι. Από εκείνο το σημείο και πέρα ήμασταν ουσιαστικά ανύπαρκτοι στον αγωνιστικό χώρο. Χωρίς καθαρό μυαλό, χωρίς αγωνιστική πειθαρχία, χωρίς τα κομμάτια που θέλω και εγώ σαν προπονητής και εύχομαι να τα έχουμε σαν ομάδα για να μπορούμε να διεκδικήσουμε κάτι καλό μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Πολύ φυσιολογικά ήρθε και το δεύτερο γκολ και πολύ εύκολα θα μπορούσαμε να δεχθούμε και ακόμη ένα τέρμα. Δίκαιη η νίκη του Αιγινιακού, νομίζω ότι κέρδισε αυτός που την ήθελε περισσότερο και φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο».

Από την πλευρά των παικτών του Κισσαμικού, μίλησε ο Αλέξης Σελινιωτάκης:

«Σήμερα ήταν ένα σημαντικό ματς και για την ομάδα μου και για την αντίπαλη ομάδα. Θεωρώ ότι ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, μπήκαμε καλύτερα από τον Αιγινιακό και δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες. Από εκεί και ύστερα δεχτήκαμε ένα γκολ και μόλις δεχτήκαμε το γκολ θεωρώ ότι… εξαφανιστήκαμε από το γήπεδο. Δεν μπορέσαμε να κάνουμε αυτό που δουλεύουμε στην προπόνηση. Δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε κατοχή μπάλας, δεν μπορέσαμε να πιέσουμε τον αντίπαλο και δίκαια ήρθε η νίκη του Αιγινιακού. Ήταν ένα ματς που εμείς είχαμε σκοπό να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, αλλά δεν τα καταφέραμε. Νομίζω ότι η συνέχεια είναι δύσκολη για εμάς. Πρέπει να βελτιωθούμε μέσα από την προπόνηση και να παρουσιάσουμε ένα καλύτερο πρόσωπο, ώστε να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε για να έχουμε μία γρήγορη σωτηρία».

Last modified onΚυριακή, 02 Απρίλιος 2017 20:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep