«Κάναμε έγκλημα»

Ο Σπύρος Μπαξεβάνος υποστήριξε ότι ο Κισσαμικός έπρεπε να πάρει άνετη νίκη στη Μυτιλήνη.

Πολλά παράπονα από την απόδοση του Κισσαμικού είχε ο Σπύρος Μπαξεβάνος. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε μετά το 1-1 με την Καλλονή: «Κάναμε έγκλημα στο τέλος». Αναλυτικά είπε:

«Ένα παιχνίδι το οποίο μπορούσαμε να το κερδίσουμε. Κάναμε έγκλημα στο τέλος. Δεχτήκαμε ένα τέρμα... προσπαθώ να θυμηθώ ένα σουτ στην εστία μας και το μόνο ήταν ένα φάουλ από μακριά στο πρώτο ημίχρονο που έχει βγάλει ο Λαζαρίδης. Ήμασταν καλύτεροι, δικαιούμασταν αρκετά γκολ παραπάνω, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Όταν δεν τελειώνεις το παιχνίδι, την υπεροχή σου δεν τη μετουσιώνεις σε γκολ κάποια στιγμή το πληρώνεις.

Δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά. Οι απόλυτα υπεύθυνοι είμαστε εμείς. Τα παιδιά και εγώ. Κοιτάμε τη συνέχεια. Έχουμε ένα ματς Κυπέλλου την Πέμπτη. Εμάς αυτό που μας ενδιαφέρει είναι το επόμενο στην έδρα μας, αυτούς του βαθμούς που χάσαμε σήμερα, γιατί εμείς τους χάσαμε και δεν τους κέρδισε η Καλλονή, πρέπει να τους πάρουμε στο επόμενο. Καλή συνέχεια στην Καλλονή και να πετύχει τους στόχους της».

Ο γκολκίπερ, Γιώργος Λαζαρίδης ανέφερε:

«Ήρθαμε να παίξουμε ένα ματς με την Καλλονή που ξέραμε ότι θέλει πολύ τους βαθμούς. Στο φινάλε για μένα εγκληματίσαμε. Η ισοπαλία είναι σα να χάσαμε τον αγώνα. Έπρεπε να έχουμε ήδη δύο, τρία γκολ και να το πάρουμε και να φύγουμε. Οι τρεις βαθμοί θα ήταν πολύτιμοι. Συνεχίζουμε. Έχουμε το Κύπελλο μπροστά μας με τον Παναθηναϊκό να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο. Και την Κυριακή πρέπει να νικήσουμε πάση θυσία τον Πανελευσινιακό για να ξεφύγουμε από τις χαμηλές θέσεις. Αδικούμαστε που βρισκόμαστε εκεί, το έχουμε δείξει. Συνεχίζουμε».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FLNEWS

Last modified onΚυριακή, 08 Ιανουάριος 2017 19:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep