«Πεντακάθαρη και άξια νίκη»

Άδικη χαρακτήρισε την κατηγορία της Αναγέννησης για ανέντιμο γκολ του Κισσαμικού ο Σπύρος Μπαξεβάνος

Κανονικό είναι το γκολ του Κισσαμικού, σύμφωνα με τον Σπύρο Μπαξεβάνο, ο οποίος τόνισε πως στην Αναγέννηση Καρδίτσας διαμαρτύρονται επειδή δεν κατάφεραν να αμυνθούν σωστά σε αυτή τη φάση.

Ο τεχνικός της ομάδας του Καστελίου εξέφρασε παράπονα για τον αγωνιστικό χώρο, αλλά και για τις ύβρεις που άκουγε καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα από παράγοντες και φιλάθλους των γηπεδούχων.

«Σήμερα ήταν μία πεντακάθαρη και άξια νίκη. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχει αυτή η διαμαρτυρία από την ομάδα της Καρδίτσας. Σίγουρα τα παιδιά κάνουν την προσπάθειά τους, αλλά νομίζω ότι στη φάση του γκολ άδικα διαμαρτύρονται. Εγώ βλέπω δύο ποδοσφαιριστές που προσπαθούν να ανακόψουν τον Γιώργο Θέο συν τον τερματοφύλακα. Νομίζω ότι η αδυναμία των αμυντικών να τον ‘κόψουν’ καλύπτεται από μία τέτοια άδικη -για μένα- κατηγορία της Καρδίτσας. Να ευχαριστήσω και τους -δεν ξέρω-, παράγοντες της Καρδίτσας, εκτός από τον πρόεδρο (σ.σ. της Αναγέννησης), προς τιμήν του, μέσα στον αγωνιστικό χώρο να με βρίζουν από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Ευχαριστώ πολύ. Συγχαρητήρια στα παλικάρια που πήραν την πανάξια νίκη», ανέφερε αρχικά.

Για το αγωνιστικό κομμάτι, τόνισε:

«Ένας κάκιστος αγωνιστικός χώρος. Αυτό το ξέραμε όπως και ότι το δυνατό σημείο της Καρδίτσας είναι τα ψηλά παιδιά και οι στατικές φάσεις που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν και νομίζω ότι από τέτοιες καταστάσεις δημιουργήθηκαν οι όποιες φάσεις στη δική μας εστία. Είχε της ευκαιρίες η Αναγέννηση όμως θέλεις και τύχη για να πάρεις το αποτέλεσμα και ειδικά σε έναν τέτοιον αγωνιστικό χώρο μπορεί τα τελειώματά τους να ήταν καλύτερα. Κανείς δεν αντιλέγει».

Ο ποδοσφαιριστής του Κισσαμικού, Νίκος Κουρέλλας, δήλωσε:

«Είχαμε δημιουργήσει τους τελευταίους τρεις αγώνες ένα καλό σερί με πολύ καλές εμφανίσεις. Θέλαμε να συνεχιστεί σήμερα αυτό. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που κερδίσαμε σ’αυτή τη δύσκολη έδρα, όπως είπε και ο κόουτς σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κάποιο παιδί. Καταφέραμε και κερδίσαμε, από εκεί και πέρα συνεχίζουμε και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι που είναι κοντά, αφήνοντας πίσω το σημερινό και να προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε το καλό μας σερί».

Σε ερώτηση για τη φάση του γκολ ο 23χρονος αμυντικός, σημείωσε:

«Από τη στιγμή που δεν ακούστηκε το σφύριγμα του διαιτητή σε μία φάση που διαμαρτύρεται η Καρδίτσα, συνέχισαν κάποιοι ποδοσφαιριστές, ‘κυνήγησαν’ τον Γιώργο Θέο και πετύχαμε το γκολ. Καλή συνέχεια στην Καρδίτσα και υγεία πάνω απ’ όλα».

Πηγή: karditsasportiva.gr

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep