«Θα πάει στη δύναμη»

Σοβαρότητα ζήτησε ο Σπύρος Μπαξεβάνος ενόψει του αγώνα του Κισσαμικού στην Καρδίτσα.

Για το παιχνίδι της Κυριακής (18/12) με την Αναγέννηση Καρδίτσας μίλησε στην ιστοσελίδα του Κισσαμικού ο Σπύρος Μπαξεβάνος. Ο προπονητής των «κυανόλευκων» στάθηκε στον κακό αγωνιστικό χώρο και σημείωσε ότι οι ποδοσφαιριστές του πρέπει να δείξουν την απαιτούμενη σοβαρότητα, γιατί το ματς αυτό δεν θα έχει καμία σχέση με αυτά που έδωσαν οι δύο αντίπαλοι στο Κύπελλο. Αναλυτικά είπε:

«Το παιχνίδι αυτό δεν θα έχει καμία σχέση με αυτά που έδωσαν οι δύο ομάδες για το Κύπελλο Ελλάδας. Ειδικά για την Αναγέννηση οι περισσότεροι παίκτες που έπαιξαν στο Κύπελλο δεν θα χρησιμοποιηθούν στο μεταξύ μας παιχνίδι. Λόγω του κακού αγωνιστικού χώρου το παιχνίδι πιστεύω θα πάει περισσότερο στη δύναμη. Εμείς πρέπει να είμαστε σοβαροί για να μπορέσουμε να διατηρήσουμε την καλή εικόνα που έχουμε στα τελευταία παιχνίδια».

Ο ποδοσφαιριστής, Νίκος Κουρέλλας είπε:

«Πρώτος μας στόχος σίγουρα είναι το πρωτάθλημα, να εξασφαλίσουμε την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία. Το Κύπελλο είναι ένας θεσμός που μπορούμε να διακριθούμε, δείξαμε ότι έχουμε δυνατότητες και περάσαμε στον επόμενο γύρο. Είναι μία σημαντική στιγμή στην ιστορία της ομάδας, αλλά από εκεί και πέρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα και στο παιχνίδι με την Αναγέννηση».

Για τις δυσκολίες του αγώνα με την Αναγέννηση:

«Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο παιχνίδι, ανεξάρτητα με τα αποτελέσματα που έφερε η Αναγέννηση στο Κύπελλο. Το πρωτάθλημα είναι ξεχωριστός θεσμός και αυτό ισχύει για όλες τις ομάδες της Football League. Έχει μία πολύ καλή παρουσία στο πρωτάθλημα, είναι πολύ δυνατή στην έδρα της με τον κόσμο της. Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε τις αδυναμίες τους και να δουλέψουμε πάνω σε αυτές για να είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι».

Last modified onΠέμπτη, 15 Δεκέμβριος 2016 18:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep