«Να χαμηλώσουμε τα κεφάλια»

Περισσότερο κόσμο περίμενε στο γήπεδο ο προπονητής του Κισσαμικού, Σπύρος Μπαξεβάνος.

 

Την πρωτιά του ομίλου του κατέκτησε ο Κισσαμικός στο Κύπελλο Ελλάδος και ο τεχνικός, Σπύρος Μπαξεβάνος δεν θα μπορούσε να μην δηλώσει ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του. Βέβαια, ο ίδιος μετά το 1-1 με τον Λεβαδειακό τόνισε ότι θα ήθελε να υπάρχει μεγαλύτερη προσέλευση κόσμου και να ανταμειφθούν οι «κυανόλευκοι» για την πρόκριση από τη 2η αγωνιστική.

Αναλυτικά δήλωσε:

«Υπάρχει ικανοποίηση για το γεγονός ότι από τη 2η αγωνιστική του Κυπέλλου η ομάδα έχει περάσει στην επόμενη φάση. Υπήρχε πολύ μεγάλη προσπάθεια από τα παιδιά. Θα θέλαμε σήμερα να είχε λίγο καλύτερο καιρό, για να έχει και περισσότερο κόσμο, να έρθει να υποστηρίξει αυτή την προσπάθεια των παιδιών και να τους ανταμείψει που έχουν περάσει στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Είχαμε αρκετές αλλαγές σήμερα, γιατί εμάς αυτό που μας ενδιαφέρει είναι το πρωτάθλημα και το παιχνίδι της Κυριακής.

Σίγουρα βοηθάει το ότι δεν υπήρχε άγχος και πίεση, λόγω του ότι είχαμε περάσει ήδη στην επόμενη φάση, αλλά τα παιδιά που έπαιξαν, έβγαλαν ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια όλων. Απλά τώρα πρέπει να χαμηλώσουμε κι εμείς πάλι τα κεφάλια κάτω και να πάμε να προετοιμαστούμε για να παίξουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μία καλή ομάδα, όπως είναι η Αναγέννηση Καρδίτσας».

lou

Από πλευράς ποδοσφαιριστών μίλησε ο 17χρονος Κισσαμίτης, Γιάννης Λουβιτάκης που έκανε το ντεμπούτο του. Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που προκριθήκαμε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Ήταν μία ιστορική πρόκριση για την ομάδα μας. Από τη μεριά μου είμαι πολύ χαρούμενος για την πρώτη μου συμμετοχή σε επαγγελματικό παιχνίδι. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου για την προσπάθειά τους και εύχομαι ό,τι καλύτερο με υγεία σε όλες τις ομάδες».

Last modified onΤρίτη, 13 Δεκέμβριος 2016 19:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep