«Παιχνίδι - σταθμός»

Με σεβασμό και όχι φόβο θα αντιμετωπίσει ο Κισσαμικός τον Πανιώνιο, όπως τόνισαν Μπαξεβάνος, Μάντζης

Για το καλύτερο θα προσπαθήσει ο Κισσαμικός στο παιχνίδι Κυπέλλου Ελλάδας (30/11, 17:15) με αντίπαλο τον Πανιώνιο, όπως τόνισε στην ιστοσελίδα της ομάδας ο Σπύρος Μπαξεβάνος.

«Είναι ένα παιχνίδι δύσκολο απέναντι σε μία ιστορική ομάδα. Ο Πανιώνιος είναι μία ομάδα που χαίρεσαι να τη βλέπεις να παίζει ποδόσφαιρο, έχει ποιότητα στο ρόστερ του και ταχύτητα στην επίθεση. Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και στόχος μας είναι να πάμε να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε από το παιχνίδι».

Ο Βασίλης Μάντζης ζήτησε από την πλευρά του τη βοήθεια του κόσμου: «Παίζουμε με μία από τις καλύτερες και πιο ιστορικές ομάδες της Ελλάδας. Είναι μία ευκαιρία για εμάς να αλλάξουμε την ψυχολογία μας μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα. Έχουμε στόχους στη διοργάνωση μετά τη νίκη που κάναμε στην πρεμιέρα στις Σέρρες και πάμε να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε από το παιχνίδι. Σεβόμαστε τον αντίπαλο, αλλά δεν τον φοβόμαστε! Είναι ένα παιχνίδι-σταθμός για την ιστορία της ομάδας και θέλουμε τη στήριξη του κόσμου για να μπορέσουμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».

* Η ΠΑΕ Κισσαμικός ανακοίνωσε ότι η διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας 2016-2017 με αντίπαλο τον Πανιώνιο θα γίνεται μιάμιση ώρα πριν την προγραμματισμένη έναρξη, από το εκδοτήριο του γηπέδου Μάλεμε. Η τιμή των εισιτηρίων ανέρχεται στα 10 ευρώ.

Last modified onΤρίτη, 29 Νοέμβριος 2016 23:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep