Χωρίς γκολ στη Σαντορίνη

Ο Κισσαμικός έμεινε στο 0-0 με τον Πανθηραϊκό.

Φιλικό παιχνίδι με τον Πανθηραϊκό εκτός έδρας έδωσε ο Κισσαμικός το απόγευμα του Σαββάτου (15/10). Ωστόσο, οι Κρητικοί δεν μπόρεσαν να βρουν δίχτυα και έμειναν στο 0-0 με τον αντίπαλό τους, που μετέχει στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Οι «κυανόλευκοι» έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 83' με τον Τσερκέζο, όταν σε σουτ του Δημήτρη Τσερκέζου, οι αμυνόμενοι έδιωξαν πάνω στη γραμμή.

Το ματς διεξήχθη κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες και ισχυρό άνεμο. Εκτός της φάσης του Τσερκέζου, από πλευράς Κισσαμικού απείλησε ο Κίκε (63'), ενώ ο Λαζαρίδης κράτησε ανέπαφη την εστία του σε προσπάθειες των Κουμπαρούλη (65'), Ζώνα (76').

ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Ζωντός, Κορτσινίδης (46' Κωλέτσης), Καλαγκάνης, Μκρτσιάν, Κουμπαρούλης, Μπακάλης, Φύτρος (46' Λαζαρίδης), Λούκας (46' Σαββίδης), Γαρυφαλόπουλος, Περιάλης, Μωραΐτης (46' Ζώνας).

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Παγώνης (46' Τσερκέζος), Ενγκουέμ, Παντελάκης, Τσοντάκης (46' Κουρέλλας), Σελινιωτάκης, Γκούμας, Τιάγκο Σίλβα (58' Μάριο Μαρτίνεθ), Βλάχος (58' Κίκε), Ποκόνγκ (67' Θέος), Μάντζης (67' Μίλιτς).

Last modified onΣάββατο, 15 Οκτώβριος 2016 20:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep