Βράβευσε Κισσαμικό ο Γαλανόλευκος Φάρος

Για την προσπάθεια του στη Football League τιμήθηκε από τον Γαλανόλευκο Φάρο ο Κισσαμικός

Το παρών στη γιορτή του Γαλανόλευκου Φάρου για τα 12 χρόνια του έδωσε ο Κισσαμικός, ο οποίος τιμήθηκε για την παρουσία του στη Football League. Εκτός από τον Σύλλογο Φιλάθλων Εθνικής Ελλάδος Νομού Χανίων, την ομάδα του Καστελλίου βράβευσε και η Σπάθα Κολυμβαρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Την ομάδα μας για τη σημαντική προσπάθεια που κάνει και για την παρουσία της στη Football League βράβευσαν ο Σύλλογος Φιλάθλων Εθνικής Ελλάδος Νομού Χανίων “Γαλανόλευκος Φάρος” και η Σπάθα Κολυμβαρίου.

Στην εκδήλωση του “Γαλανόλευκου Φάρου”, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (03/08), για τον εορτασμό των 12 χρόνων από την ίδρυση του Συλλόγου την τιμητική πλακέτα για την ΠΑΕ Κισσαμικός παρέλαβε ο Πρόεδρος της ΠΑΕ, Αντώνης Ροκάκης, από τον Δήμαρχο Σφακίων Γιάννη Ζερβό.

«Για την προσπάθεια και την άξια εκπροσώπηση της επαρχίας ΚΙΣΣΑΜΟΥ στο χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου» βράβευσε λίγες ημέρες νωρίτερα η Σπάθα τον Κισσαμικό, στην καλοκαιρινή της εκδήλωση στο λιμάνι Κολυμβαρίου. Ο κ. Ροκάκης παρέλαβε εκ μέρους της ομάδας την τιμητική πλακέτα από τον γενικό αρχηγό της Σπάθας Γιάννη Βαβουράκη.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep