Μίλιτς και Γκέκα ο Κισσαμικός

Ο Αλεξάντερ Μίλιτς είναι από τις κινήσεις ενίσχυσης που θα κάνει ο Κισσαμικός, ενώ αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ώρες, όπως και ο Νέστροας Γκέκας. Ο Αλεξάντερ Μίλιτς είναι από τις κινήσεις ενίσχυσης που θα κάνει ο Κισσαμικός, ενώ αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ώρες, όπως και ο Νέστροας Γκέκας.

Διπλό χτύπημα για την ομάδα της Κρήτης που βρίσκεται ένα βήμα πριν την υπογραφή με τους δύο ποδοσφαιριστές.

Η υπόθεση ενίσχυσης του Κισσαμικού μπαίνει στην τελική ευθεία ώστε να είναι σε μεγάλο ποσοστό έτοιμο το ρόστερ πριν την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας που θα γίνει την Τετάρτη (27/6) το απόγευμα. Ο Αλεξάντερ Μίλιτς που πέρσι αγωνίστηκε στην Επισκοπή για το δεύτερο εξάμηνο της σεζόν παραμένει στην Κρήτη, αλλά ανεβαίνει κατηγορία με τον Κισσαμικό.

Ο 27χρονος επιθετικός έχει εμπειρία τριών χρόνων στην Football League, αφού έχει αγωνιστεί σε αυτή με τον Βατανιακό το 2013-14 (6/1), με τον Αγροτικό Αστέρα το 2014-15 (28/4) και τον Παναιγιάλειο το πρώτο εξάμηνο του 2015-16 (13/0).

Παράλληλα ενίσχυση θα υπάρξει και για τη θέση του τερματοφύλακα με την απόκτηση του Νέστορα Γκέκα που πέρσι βρισκόταν στο ρόστερ της Καλλιθέας και αγωνίστηκε σε μια αναμέτρηση. Το 2014-15 έκανε πολύ καλό πρωτάθλημα με τον Φωστήρα που έπαιξε σε 18 ματς και αυτό του άνοιξε την πόρτα για την Super League και τον Πανθρακικό που έμεινε ένα εξάμηνο για το 2015-16 πριν μετακομίσει στην Καλλιθέα.

Αυτές είναι από τις πρώτες κινήσεις του Κισσαμικού, ο οποίος αναμένεται τις επόμενες ημέρες να προχωρήσει σε μαζεμένες ανακοινώσεις ώστε να έχει αρκετούς ποδοσφαιριστές στη διάθεση του ο Σπύρος Μπαξεβάνος για την έναρξη της προετοιμασίας.  

Last modified onΤρίτη, 26 Ιούλιος 2016 18:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep