Εν αναμονή αφίξεων

Περισσότεροι από δέκα νέοι ποδοσφαιριστές θα βρίσκονται στην πρώτη προπόνηση του Κισσαμικού για τη νέα σεζόν την Τετάρτη (27/7) το απόγευμα. Περισσότεροι από δέκα νέοι ποδοσφαιριστές θα βρίσκονται στην πρώτη προπόνηση του Κισσαμικού για τη νέα σεζόν την Τετάρτη (27/7) το απόγευμα.

Στον Κισσαμικό περιμένουν να φτάσουν οι νέοι ποδοσφαιριστές της ομάδας μέχρι το πρωί της Τετάρτης (27/7) για την πρώτη συγκέντρωση.

Τα κομμάτια του παζλ που λείπουν από το ρόστερ του Κισσαμικού συμπληρώνει αυτές τις ημέρες το τεχνικό επιτελείο της ομάδας και κλείνουν τις τελευταίες εκκρεμότητες τους πριν την πρώτη συγκέντρωση που είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη (27/7) το απόγευμα.

Από τον περσινό κορμό έμειναν μόλις εννέα ποδοσφαιριστές, κάτι που σημαίνει πως ο προπονητής της ομάδας, Σπύρος Μπαξεβάνος, θα χρειαστεί να κάνει αρκετή δουλειά και στον τομέα της ομοιογένειας. Μέχρι το κλείσιμο κάθε συμφωνίας δεν θα ανακοινωθεί τίποτε και αναμένεται να δημοσιοποιηθούν οι περισσότερες από τις κινήσεις μαζεμένες πριν την πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν.  

Last modified onΔευτέρα, 25 Ιούλιος 2016 20:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep