«Δημιουργούν θέμα...»

Ο Κισσαμικός υποστήριξε ότι δεν θα έκανε κρούσης στον Τάσο Παγώνη αν δεν ήταν ελεύθερος.

Διευκρινιστική ανακοίνωση σχετικά με το θέμα των επαφών με τον Τάσο Παγώνη εξέδωσε η ΠΑΕ Κισσαμικός. Υποστήριξε, λοιπόν, ότι ο αμυντικός του ΑΟΧ προτάθηκε ως ελεύθερος και ότι δεν θα έκανε ποτέ κουβέντα αν δεσμευόταν. Σημείωσαν, μάλιστα, οι «κυανόλευκοι» ότι χρησιμοποιείται το όνομα της ομάδας για να εξυπηρετηθούν σκοποί, προσπαθώντας να δημιουργήσουν θέμα μεταξύ των δύο ομάδων.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Κισσαμικός σχετικά με το θέμα απόκτησης του Τάσου Παγώνη και προς αποφυγήν παρεξηγήσεων και δημιουργία εντυπώσεων τονίζει ο ποδοσφαιριστής προτάθηκε στην ομάδα μας ως ελεύθερος από τον εκπρόσωπό του. Ουδέποτε η ομάδα μας θα έκανε πρόταση σε ποδοσφαιριστή του Α.Ο. Χανιά που δεσμεύεται με συμβόλαιο.

Θα παρακαλούσαμε κάποιους (και δεν αναφερόμαστε στον ποδοσφαιριστή) να μην χρησιμοποιούν το όνομα της ομάδας μας για να εξυπηρετήσουν τους δικούς τους σκοπούς, προσπαθώντας να δημιουργήσουν θέμα ανάμεσα στις δύο ομάδες».

Σε ό,τι αφορά στην εκλογή του Στέλιου Σφακιανάκη στην προεδρία της Football League, η ΠΑΕ ανακοίνωσε: «Η ΠΑΕ Κισσαμικός εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στον συντοπίτη μας Στέλιο Σφακιανάκη για την ανάδειξή του σε Πρόεδρο της Football League ΟΠΑΠ και του εύχεται κάθε επιτυχία στο έργο του».

Last modified onΣάββατο, 16 Ιούλιος 2016 00:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep