«Υπάρχει συμβόλαιο εκπροσώπησης»

Απάντηση του Στέλιου Βραδέλη στον Γιάννη Αντωνίου για την υπόθεση του Μιχάλη Γιαννίτση.

Υπογεγραμμένο συμβόλαιο εκπροσώπησης του Μιχάλη Γιαννίτση έχει καταθέσει ο διαμεσολαβητής μεταγραφών, Στέλιος Βραδέλης. Με δηλώσεις του στο flnews απάντησε στους ισχυρισμούς του Γιάννη Αντωνίου και υπενθύμισε ότι ο αμυντικός του Κισσαμικού μπορεί να συμφωνήσει με όποια ομάδα επιθυμεί έξι μήνες πριν τη λήξη του συμβολαίου του. Παράλληλα, για τις κατηγορίες των ύβρεων και των απειλών υποστήριξε: «Να μην μπερδεύει την εισερχόμενη με την εξερχόμενη κλήση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βραδέλη στο flnews:

«Ο ποδοσφαιριστής, Μιχάλης Γιαννίτσης έχει υπογράψει επίσημο συμβόλαιο εκπροσώπησης πριν από ένα μήνα το οποίο έχει κατατεθεί στην αρμόδια Ομοσπονδία. Αυτό, άλλωστε, είθισται όταν διαμεσολαβητές είναι νόμιμοι και όχι στα λόγια. Με τον κύριο Σκόρδα δεν υπήρξε καμία επικοινωνία. Όσον αφορά αν δέχτηκε ύβρεις και απειλές ο κύριος Αντωνίου, καλό είναι να μην μπερδεύει την εισερχόμενη με την εξερχόμενη κλήση.

Ως νόμιμος διαμεσολαβητής μεταγραφών με δεκάδες ποδοσφαιριστές σε αρκετές ομάδες της Ελλάδας και του εξωτερικού ενημερώνω ότι, σε περίπτωση που το αγνοεί, ο κάθε ποδοσφαιριστής έχει δικαίωμα να επιλέξει την επόμενή του ομάδα έως και έξι μήνες πριν τη λήξη του συμβολαίου του. Συνεπώς, το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο με την ΠΑΕ Κισσαμικός ως τις 30/06/2016, με την οποία, επίσης, έχω στενή συνεργασία τα τρία τελευταία χρόνια, δεν δημιουργεί κανένα ζήτημα στην ομάδα. Για το πού θα επιλέξει, επίσης, να υπογράψει ο ποδοσφαιριστής, είναι θέμα επιλογής του από τη στιγμή που του δίνεται από τη νομοθεσία αυτή η δικαιοδοσία».

Last modified onΠαρασκευή, 20 Μάιος 2016 16:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep