«Τρώγοντας έρχεται η όρεξη»

Ο Αλέξης Σελινιωτάκης τόνισε ότι κανείς στον Κισσαμικό δεν περίμενε τη φετινή πορεία.

Για την έως τώρα πορεία του Κισσαμικού στο πρωτάθλημα, τη νίκη στο Μενίδι και τον στόχο που θα μπει την επόμενη σεζόν μίλησε ο Αλέξης Σελινιωτάκης. Ο αμυντικός μέσος των «κυανόλευκων» φιλοξενήθηκε σε εκπομπή της ΝΕΑΣ Τηλεόρασης Κρήτης και παραδέχτηκε ότι κανείς δεν περίμενε τη φετινή διαδρομή της ομάδας των Χανίων.

Για τη νίκη επί του Αχαρναϊκού ο Σελινιωτάκης είπε:
«Ήταν ένα κλασικό παιχνίδι Β' Εθνικής που μας ταιριάζει. Προηγηθήκαμε, είχαμε καλή αμυντική λειτουργία και φτάσαμε σε μία τεράστια νίκη. Έχουμε ένα πλάνο, πολύ καλή αμυντική λειτουργία και προσπαθούμε να φτάσουμε στο γκολ και να διαφυλάξουμε το αποτέλεσμα. Στο Μενίδι δεν καταφέραμε να σημειώσουμε ένα δεύτερο τέρμα, αλλά ήμασταν σοβαροί και πήραμε το τρίποντο. Είναι σημαντικό που οι επιθετικοί μας κάνουν γκολ τις λίγες ευκαιρίες».

Αν περίμενε την έως τώρα πορεία:
«Η ομάδα ξεκίνησε με στόχο την παραμονή. Δεν περιμέναμε ότι θα βρισκόμασταν τόσο ψηλά. Δουλέψαμε πολύ και φαίνεται το αποτέλεσμα. Θέλουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά, γιατί είναι τιμητικό για την ομάδα και τους παίκτες. Τα πράγματα πηγαίνουν όπως θέλουμε και η ομάδα έχει βάλει τις βάσεις για να καθιερωθεί στην κατηγορία. Δεν είναι ασανσέρ όπως άλλες και έχει όλα τα φόντα να πετύχει».

Αν την επόμενη σεζόν μπορεί να κοιτάξει ψηλότερα:
«Είναι νωρίς να λέμε κάτι τέτοιο, αλλά τρώγοντας έρχεται η όρεξη. Όσο πηγαίνουμε καλά και βρισκόμαστε σε υψηλές θέσεις, τότε μπορεί την επόμενη σεζόν να υπάρξουν διαφορετικές βλέψεις».

Για την επιστροφή στο Μάλεμε μετά τα πρώτα ματς στο Ρέθυμνο:
«Είναι ένα όπλο παραπάνω, γιατί στην αρχή ταλαιπωρηθήκαμε. Παίζαμε όλα τα ματς εκτός έδρας. Είναι βασικό που παίζουμε πλέον στο Μάλεμε και αν μας αγκαλιάσει ο κόσμος θα έχουμε ένα πολύ σημαντικό όπλο».

Για την έως τώρα παρουσία του:
«Νιώθω πολύ ωραία. Ήρθα στη Γ' Εθνική, πετύχαμε τον στόχο της ανόδου και φέτος κάνουμε μία πολύ καλή χρονιά. Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ».

Για την κακή πορεία του ΑΟΧ:
«Στην αρχή έβαλε υψηλούς στόχους, αλλά τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα σχεδίασαν. Το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να έχει ηρεμία και να δουλέψουν όλοι. Κανείς δεν θέλει τον ΑΟΧ σε αυτή τη θέση και είναι καλό για το χανιώτικο ποδόσφαιρο να ξεφύγει από αυτή. Είναι βασικό να κρατά μία ομάδα τον κορμό και το τιμ. Όλες οι αλλαγές πάνε πίσω την ομάδα. Πρέπει να κοιτάξουν το μέλλον με ηρεμία και καλή πίστη για να ξεφύγουν από αυτή την κατάσταση».

Για τη μάχη της ανόδου:
«Και οι τρεις είναι στο ίδιο επίπεδο. Κάθε αγωνιστική αλλάζει η βαθμολογία. Βάσει κόσμου και δυναμικής δίνω προβάδισμα στην ΑΕΛ. Οι άλλοι δύο, ο Απόλλων Σμύρνης και η Κέρκυρα είναι στο ίδιο επίπεδο».

Απόδοση: flnews

Last modified onΔευτέρα, 07 Μάρτιος 2016 16:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep