«Μπράβο που δεν μας διέλυσαν»

Ο Σπύρος Μπαξεβάνος συνεχάρη τους παίκτες που κράτησαν την ψυχραιμία τους.

Πολλά παράπονα από τη διαιτησία εξέφρασε ο Σπύρος Μπαξεβάνος μετά το 0-0 με τον ΑΟ Χανιά και έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του που κράτησαν την ψυχραιμία τους και δεν δέχτηκαν άσκοπες κάρτες. Όπως είπε ο προπονητής του Κισσαμικού:

«Έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς είμαστε ικανοποιημένοι. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, στο δεύτερο ο ΑΟΧ, οπότε το αποτέλεσμα ικανοποιεί και τους δύο. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου που ήταν ψύχραιμοι και δεν πήραν κάρτες να διαλύσουν την ομάδα. Ψηλά το κεφάλι και ξανά μπράβο τους που δεν εκνευρίστηκαν με άσκοπες κάρτες».

Για την έως τώρα συγκομιδή είπε:
«Είμαστε ικανοποιημένοι. Έχουμε να πάρουμε τα δύο τρίποντα με Εργοτέλη και Ολυμπιακό Βόλου, οπότε θεωρώ ότι είμαστε πιο άνετοι. Δεν θέλαμε να μείνουμε πίσω στο σκορ, οπότε ο πόντος είναι θετικός».

Για τον ΑΟΧ: «Τους εύχομαι καλή συνέχεια και είναι καλό για το χανιώτικο ποδόσφαιρο να υπάρχουν ομάδες στις επαγγελματικές κατηγορίες. Υπάρχει ο Πλατανιάς, υπάρχουν τα Χανιά κι εμείς και είναι καλό για όλη την περιοχή και νομίζω ότι τα επόμενα χρόνια αν υπάρξει κι άλλη ομάδα θα είναι ακόμα καλύτερο να διατηρηθούμε εμείς και να ανέβει κι ακόμα κάποια. Καλή συνέχεια στην προσπάθειά τους και συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου».

Ο Χριστόφορος Τσουβαλτσίδης δήλωσε:
«Μπήκαμε πολύ καλά στο παιχνίδι. Δεν καταφέραμε βέβαια γρήγορα-γρήγορα να κάνουμε κάποια σημαντική ευκαιρία ώστε να ανοίξουμε το σκορ. Προσπαθήσαμε να παίξουμε από τα πλάγια και να ανοίξουμε την άμυνα των Χανίων και ανεβάσαμε παίκτες. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα των Χανίων ήταν καλύτερη από εμάς, όμως θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στους συμπαίκτες μου γιατί είναι άξια παλικάρια και πολύ δυνατοί σε αυτό το δύσκολο πρωτάθλημα».

Last modified onΤρίτη, 01 Μάρτιος 2016 00:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep