«Λαβωμένος» με Καλλιθέα

Χωρίς τους Τσοντάκη και Σελινιωτάκη θα αντιμετωπίσει την αθηναϊκή ομάδα ο Κισσαμικός. Στην αποστολή Κουρτεσιώτης, Σταθάκης, Ν' Γκουέμ.

Με προβλήματα καλείται να καταστρώσει τα πλάνα του στον Κισσαμικό ο Σπύρος Μπαξεβάνος ενόψει του εντός έδρας παιχνιδιού με την Καλλιθέα. Οι Κρητικοί ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το ματς της Παρασκευής (8/1) με προπόνηση την Πέμπτη (7/1) όπου δεν έλειψαν τα απρόοπτα.

Συγκεκριμένα, εκτός του Τσοντάκη που δεν κατάφερε τελικά να ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και έμεινε εκτός αποστολής, νοκ άουτ τέθηκε και ο Σελινιωτάκης επίσης λόγω τραυματισμού, όπως και οι Σουμπασάκης, Ταραλίδης, Τσιμότζι. Αντίθετα, για πρώτη φορά υπολογίζονται οι νεοαποκτηθέντες Κουρτεσιώτης, Σταθάκης, Ν' Γκουέμ. Από τα αποκτήματα έμεινε εκτός ο Ποκόνγκ.

Έτσι, στη διάθεση του Μπαξεβάνου για την αναμέτρηση της 14ης αγωνιστικής τέθηκαν οι εξής 18 ποδοσφαιριστές: Λαζαρίδης, Γιαγκιόζης, Τσερκέζος, Γιαννίτσης, Σταθάκης, Παντελάκης, Κουρτεσιώτης, Τσουβαλτσίδης, Σμίλτος, Πότσι, Ενγκουέμ, Μάνιας, Λώττας, Τσικουδάκης, Βλάχος, Βαττής, Μάντζης, Ποσίνκοβιτς.

Last modified onΠέμπτη, 07 Ιανουάριος 2016 14:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep