«Κυνηγήσαμε την πρόκριση στα ίσια»

Ευχαριστημένος από την εικόνα του Κισσαμικού απέναντι στην Καλλονή εμφανίστηκε ο Σπύρος Μπαξεβάνος

Μπορεί ο Κισσαμικός να ηττήθηκε με 2-1 από την Καλλονή στο Μάλεμε αλλά κυνήγησε στα ίσια τη νίκη και την πρόκριση σύμφωνα με τον Σπύρο Μπαξεβάνο που δήλωσε ικανοποιημένος από την παρουσία της ομάδας του στους ομίλους.

«Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο θέλαμε την πρόκριση. Περιμέναμε στο δεύτερο ημίχρονο ότι η ομάδα της Καλλονής θα μας πιέσει. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Κυνηγήσαμε τις όποιες πιθανότητες είχαμε για την πρόκριση στα ίσια. Στις λεπτομέρειες δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Αν είχαμε πιο καθαρό μυαλό, ειδικά από τη στιγμή που έπρεπε να ρισκάρει η Καλλονή, να βγούμε στην αντεπίθεση και να τελειώσουμε κάποιες φάσεις τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά για μας. Ήταν ένα ματς που θέλαμε να δούμε πράγματα από την ομάδα. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να τελειώσουμε καλά τη χρονιά στο τελευταίο παιχνίδι που έχουμε στη Θεσσαλονίκη με τον Αγροτικό Αστέρα» ανέφερε ο τεχνικός του Κισσαμικού μετά το τέλος του αγώνα.

Ερωτηθείς για το τι κρατάει από την παρουσία της ομάδας του στο Κύπελλο απάντησε: «Ήταν η πρώτη επαγγελματική εμφάνιση της ομάδας στον θεσμό του Κυπέλλου. Ήταν κάτι καινούριο για μας. Έχουμε έμπειρα παιδιά αλλά είμαστε άπειρη ομάδα στην κατηγορία. Μας δίνει εμπειρίες για τη συνέχεια. Πώς πρέπει να είμαστε σε κάποια ματς στα οποία πρέπει να παίρνουμε το αποτέλεσμα. Είμαι ευχαριστημένος από την παρουσία και στα τρία παιχνίδια».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep