«Ίσως φοβήθηκαν»

Ο Σπύρος Μπαξεβάνος χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη (1-0) του Απόλλωνα απέναντι στον Κισσαμικό.

Μετά την ήττα (1-0) του Κισσαμικού από τον Απόλλωνα Σμύρνης ο τεχνικός, Σπύρος Μπαξεβάνος ανέφερε: «Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα που βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Ήταν πολύ δύσκολο. Θέλαμε να πάρουμε ό,τι καλύτερο, αλλά δεν τα καταφέραμε. Δίκαια νίκησε ο Απόλλων. Ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια. Εμείς είχαμε περισσότερο αμυντικούς προσανατολισμούς. Αυτή, άλλωστε, είναι και η φιλοσοφία μας, ώστε αν μπορέσουμε να κάνουμε κάτι στις αντεπιθέσεις.

Δεν έχω παράπονο από την προσπάθεια των παιδιών. Είχαν ικανοποιητική παρουσία, ειδικά στο αμυντικό κομμάτι. Ωστόσο, αν θέλεις να διεκδικήσεις κάτι από παιχνίδια όπως αυτό πρέπει να μη φοβάσαι και να παίξεις λίγο πιο επιθετικά. Τα παιδιά έχουν τις δυνατότητες και τις ικανότητες να το κάνουν. Δεν ξέρω αν φοβήθηκαν ή σεβάστηκαν πιο πολύ τον αντίπαλο. Ο στόχος μας πλέον είναι τα δύο επόμενα παιχνίδια. Να πάμε να πάρουμε ό,τι μπορέσουμε.

Είμαστε σε μία κατηγορία που στηρίζεται στη δύναμη και τις στημένες φάσεις. Αμυντικά πάμε καλά και ό,τι μπορούμε να κάνουμε μπροστά. Σε άλλα ματς βγαίνει, σε άλλα όχι. Ενώ έχουμε έμπειρα παιδιά, σαν ομάδα είμαστε άπειρη. Παιχνίδι με παιχνίδι θα διεκδικούμε πάντα αυτό που θέλουμε. Η ομάδα φαινόταν ότι ήταν αρκετά ψηλά, αλλά το πρωτάθλημα έχει δρόμο και θέλει διάρκεια. Το κυριότερο είναι να μην αποπροσανατολιστούμε και να κρατάμε χαμηλούς τόνους».

Last modified onΣάββατο, 28 Νοέμβριος 2015 18:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep