«Παραμονή γρήγορα και άνετα»

Ομάδα με οικογενειακό κλίμα και φιλοδοξίες χαρακτήρισε τον Κισσαμικό ο Βασίλης Μάντζης

Την ικανοποίησή του τόσο για την πορεία του Κισσαμικού όσο και για την παρουσία του στην ομάδα εξέφρασε ο Βασίλης Μάντζης. Ο άσος των «νεοφώτιστων» επεσήμανε πως στόχος της ομάδας είναι να εξασφαλίσει άνετα και γρήγορα την παραμονή, ενώ εξέφρασε και την αισιοδοξία του για το θέμα του γηπέδου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον «Athletic Radio 104,2»:

Για την νίκη του Κισσαμικού επί του Εργοτέλη (2-1): «Παίξαμε με μία ποιοτική ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί. Όμως στο δεύτερο, πήγαμε το ματς στην δύναμη και το γυρίσαμε. Εκμεταλλευτήκαμε τα λάθη των αντιπάλων που μάλλον νόμιζε ότι θα μας κερδίσει λόγω του κακού μας πρώτου ημιχρόνου. Ο προπονητής μας πάντως είχε δίκιο στις δηλώσεις του μετά το ματς ότι ενδεχομένως να μην κέρδισε ο καλύτερος αλλά ήμασταν πιο αποτελεσματικοί».

Για τον στόχο του Κισσαμικού: «Ο στόχος μας είναι η ομάδα να σωθεί γρήγορα και άνετα. Θέλουμε να πάρουμε όλα τα ματς στην έδρα μας. Είμαστε μία ομάδα που χάνει δύσκολα. Είμαστε σε καλή θέση αλλά έχουμε ακόμα μπροστά μας πολύ δρόμο. Ελπίζω να είμαστε και τυχεροί σε κάποια ματς για να πάρουμε περισσότερους βαθμούς».

Για την ομάδα: «Ο Κισσαμικός έχει οικογενειακό κλίμα. Έχουμε έμπειρους παίκτες αλλά και νέους. Είμαστε νεοφώτιστη αλλά φιλόδοξη και καλά οργανωμένη ομάδα. Γίνεται καλή δουλειά και βάζουμε τις βάσεις για να έχουμε μια σταθερή πορεία σε ανώτερο επίπεδο. Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι και κάθε χρόνο να πηγαίνουμε ψηλότερα».

Για το επόμενο ματς με τον Απόλλωνα: «Είναι μία παραδοσιακά καλή ομάδα με στόχο την άνοδο. Είναι από παιχνίδια που σου δίνουν την δυνατότητα να… μεγαλώσεις το όνομά σου. Εμείς μπορούμε μόνο να κερδίσουμε από αυτό το ματς. Ο Απόλλων "πρέπει" να κερδίσει και αυτό θα τον γεμίσει άγχος».

Για το φετινό πρωτάθλημα της Football League: «Δεν είναι ένα πρωτάθλημα πολλών ταχυτήτων. Έχει ομάδες με ιστορία και δυναμική. Υπάρχουν και ομάδες με οικονομικά προβλήματα. Πάντως αγωνιστικά οι πιο πολλές ομάδες κινούνται στο ίδιο μήκος κύματος».

Για τον Εργοτέλη: «Έχει ποιότητα αν και δεν έχει σταθερή πορεία. Πιστεύω ότι θα έχει καλό τέλος πάντως την φετινή σεζόν αν και δύσκολα θα ανέβει. Είναι νωρίς ακόμα να πούμε κάτι».

Για τον ΑΟ Χανιά: «Βγάζει προβλήματα μπροστά αλλά έχει σταθερότητα, κόσμο και πάντα θα έχει υψηλούς στόχους. Πιστεύω ότι θα μπει στην οκτάδα άνετα».

Για την παρουσία του στον Κισσαμικό: «Είμαι ευχαριστημένος εδώ. Είναι η πρώτη μου φορά στην Football League και χαίρομαι γι’ αυτό. Θέλω να σκοράρω. Έχω βάλει ήδη 4 γκολ και θέλω να βάλω και άλλα. Το βασικό όμως είναι να κερδίζει η ομάδα. Δεν έχω να πω κάτι αρνητικό για τον Κισσαμικό. Μόνο θετικά. Η διοίκηση είναι δίπλα μας και οι παλιοί βοηθούν τους νέους. Μου αρέσει η Κρήτη που έχει φυσική ομορφιά και ωραία μουσική. Είναι μέρος για να ζήσεις και ακόμα δεν το έχει αγγίξει τόσο η οικονομική κρίση όσο άλλες περιοχές της Ελλάδας».

Για το γηπεδικό ζήτημα της ομάδας: «Το πρόβλημα δεν είναι που παίζουμε αλλά που προπονούμαστε. Το να κάνεις προπόνηση σε πλαστικό δεν μας βοηθάει αφού παίζουμε σε φυσικό χορτάρι ενώ είναι και επικίνδυνο να τραυματιστούμε. Είναι όμως κάτι προσωρινό που θα λυθεί και το ξέραμε από την αρχή. Το Ρέθυμνο το νιώθουμε έδρα μας».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep