«Αποκαλύφθηκε» ο Κισσαμικός (photos)

Ο Κισσαμικός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις.

Εκδήλωση σε ξενοδοχείο των Χανίων διοργάνωσε η ΠΑΕ Κισσαμικός το απόγευμα της Τετάρτης (14/10) και παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις (μπλε άσπρο - κόκκινη). Το «παρών» έδωσε σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα με τη διοίκηση, ο Δήμαρχος, Θοδωρής Σταθάκης και ο πρόεδρος της ΕΠΣ, Γιώργος Βούρβαχης, ο οποίος έδωσε το Κύπελλο της ανόδου στους ποδοσφαιριστές που παρέμειναν φέτος.

Ο Βούρβαχης ανέφερε:
«Οφείλω να σας ομολογήσω ότι ζηλεύουν πανελλαδικά τη σοβαρή διοίκηση του Κισσαμικού! Εχετε πετύχει το θαύμα! Δίνοντας το κύπελλο τώρα στον κ. Λαζαρίδη, του είπα, εύχομαι του χρόνου τέτοιο καιρό να σου δίνω ακόμα ένα τέτοιο κύπελλο. Είναι ιδιαίτερη τιμή και πολύ μεγάλη χαρά για το χανιώτικο ποδόσφαιρο, για το κισσαμίτικο ποδόσφαιρο, μεγάλη επιτυχία, που αυτή η μικρομεσαία επαρχιακή ομάδα, ο Κισσαμικός, έχει κάνει -να μην πω παραμιλάει- να μιλάει γι’ αυτόν, με τις λίγες αγωνιστικές στη Β’ Εθνική, όλη η Ελλάδα. Αυτό σας το λέω μετά λόγου γνώσεως, σε συνομιλίες που είχα σήμερα στο Δ.Σ. της ΕΠΟ απ’ όπου και ήρθα απευθείας εδώ. Ήταν εκεί ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ζακύνθου ο οποίος μου έδωσε τα εύσημα ότι ο Κισσαμικός είναι μια πάρα πολύ καλή και οργανωμένη ομάδα. Και όχι μόνο, αλλά και σε άλλες έδρες που έχει παρουσιαστεί και έχει παίξει, έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις.

Σας εύχομαι να έχετε δύναμη, υγεία και να μας κάνατε υπερήφανους και χαρούμενους για άλλη μία φορά με την πολύ καλή πορεία που θα κάνετε και γιατί όχι και για την άνοδο στην επόμενη κατηγορία! Βέβαια, εκεί τα πράγματα αλλάζουν κ. Ροκάκη, κουνηθήκατε και από τη… θέση σας, καλά κάνετε! Ανεβαίνουν τα μπάτζετ, τα κασέ και απ’ ό,τι άκουσα εδώ έχετε πάρα πολλούς χορηγούς, οπότε του χρόνου τέτοιο καιρό ίσως να έχετε πενταπλάσιο αριθμό. Σας το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου».

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Αντώνης Ροκάκης μίλησε στα ΜΜΕ και σημείωσε ότι είναι πιθανό ο Κισσαμικός να παίξει στο Ρέθυμνο αν δεν είναι έτοιμο το Μάλεμε. Όπως δήλωσε:

«Επειδή το γήπεδο είναι δημοτικό, πρέπει να γίνουν κάποιες εργασίες στο Μάλεμε από τον Δήμο (Πλατανιά). Ήρθε ο παρατηρητής από τη Φούτμπολ Λιγκ και έκανε άλλωστε μία έκθεση, σύμφωνα με την οποία πρέπει να γίνουν κάποιες διορθώσεις που αφορούν τις κερκίδες και κάποια άλλα θέματα. Απ’ όσο γνωρίζω, γιατί είμαστε σε ανοικτή επαφή με τον δήμαρχο και τον δήμο Πλατανιά υπάρχει η βούληση -έχουν λυθεί και κάποια θέματα με την Περιφέρεια Κρήτης- έτσι ώστε ο Δήμος να προχωρήσει σε αυτά τα έργα. Θέλω να πιστεύω ότι θα το τρέξουμε».

Για την περίπτωση να παίξει ο Κισσαμικός στο Ρέθυμνο μέχρι να είναι έτοιμο το Μάλεμε, είπε:
«Ναι, υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο. Όπως είπα... τρέχουμε και μπορεί και να προλάβουμε. Θα δούμε».

Για το προπονητικό έργο στο Καστέλι:
«Ήταν κάτι απαραίτητο γιατί η ομάδα αυτή τη στιγμή και πέραν δύο προπονήσεων στο Εθνικό Στάδιο Χανίων, κάνει προπονήσεις και έβγαλε όλη την προετοιμασία στο δημοτικό γήπεδο Κισσάμου, στο πλαστικό. Οπότε, μπήκαμε στη διαδικασία γιατί είναι μια υποδομή που τη χρειαζόμαστε. Γίνονται εργασίες και είμαστε στο 50%. Προχωράμε και θα φτιαχτεί σύντομα».

Για την εκδήλωση:
«Είμαι συγκινημένος γιατί μακρινά όνειρα γίνονται πραγματικότητα... Στόχοι οι οποίοι έχουν τεθεί αρκετές φορές αυτά τα 5 χρόνια που είμαστε διοίκηση, επιτυγχάνονται. Θέλω να πιστεύω ότι είναι μία ακόμα πρώτη φορά αυτή η παρουσίαση, θα υπάρξει συνέχεια και βλέπουμε».

Για το ξεκίνημα στο πρωτάθλημα:
«Δεν μπορούμε να πούμε κάτι άλλο. Είμαστε ικανοποιημένοι και ίσως αν είχαμε γήπεδο με φυσικό χορτάρι για προπονήσεις και κάποια περισσότερα φιλικά, που και αυτό είναι ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα που δημιουργείται πάλι από την έλλειψη αθλητικών υποδομών στο Νομό, θα πηγαίναμε ακόμα καλύτερα».

Πηγή: athlitiko.gr

Last modified onΠέμπτη, 15 Οκτώβριος 2015 00:33

Image Gallery


Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep