Συγκίνηση Ροκάκη (photos)

Τελέστηκε τη Δευτέρα (21/09) ο αγιασμός στον Κισσαμικό.

Ο καθιερωμένος αγιασμός ενόψει της νέας χρονιάς έγινε τη Δευτέρα (21/09) στον Κισσαμικό, με τον πρόεδρο, Αντώνη Ροκάκη να εμφανίζεται ιδιαίτερα συγκινημένος, αφού πριν από πέντε χρόνια στον ίδιο χώρο οι «κυανόλευκοι» ξεκινούσαν το ταξίδι τους στο Α' τοπικό.

Όπως ανέφερε η ενημέρωση της ΠΑΕ:

Την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κισάμου & Σελίνου κ.κ. Αμφιλόχιου για τη νέα αγωνιστική περίοδο πήραν το απόγευμα της Δευτέρας διοίκηση, τεχνικό επιτελείο, ποδοσφαιριστές και η ομάδα Κ19 του Κισσαμικού.

Στα γραφεία της ομάδας μας στο Δημοτικό Στάδιο Κισσάμου τελέσθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός λίγες ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Football League.

Ιδιαίτερα συγκινημένος ο Πρόεδρος του Κισσαμικού Αντώνης Ροκάκης θύμισε σε όλους ότι πριν πέντε χρόνια στον ίδιο χώρο είχε πραγματοποιηθεί ο αγιασμός της ομάδας για την έναρξη του πρωταθλήματος της Α’ τοπικής κατηγορίας και πλέον η ομάδα ξεκινάει το επαγγελματικό της ταξίδι. Ο κ. Ροκάκης τόνισε ότι το συμβούλιο θα είναι δίπλα σε προπονητές και ποδοσφαιριστές και τους ζήτησε να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους για να μπορέσει η ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Last modified onΔευτέρα, 21 Σεπτέμβριος 2015 19:17

Image Gallery


Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep