Τα τυπικά για ΠΑΕ, αισιοδοξία για γήπεδο

Οι τελευταίες λεπτομέρειες απομένουν για την ολοκλήρωση των διαδικασιών της σύστασης της ΠΑΕ Κισσαμικός – Έργα στο Μάλεμε, πιθανόν ένα, δυο ματς στο Ρέθυμνο

Αισιοδοξία και σιγουριά επικρατεί στις τάξεις του Κισσαμικού σε δυο από τα θέματα που καλείται να «τρέξει» και να «κλείσει» όσο το δυνατόν πιο σύντομα η διοίκηση των «νεοφώτιστων». Οι ιθύνοντες της ομάδας της Κισσάμου λοιπόν βρίσκονται στην… τελική ευθεία για την ολοκλήρωση των διαδικασιών που απαιτούνται στη σύσταση της ΠΑΕ. Όπως αναφέρεται, έχει ήδη εξασφαλιστεί το ΑΦΜ ενώ απομένουν κάποιες διαδικαστικές λεπτομέρειες ώστε το θέμα να κλείσει οριστικά.

Επίσης, ευοίωνες είναι και οι αναφορές που αφορούν το θέμα του γηπέδου. Η επιτροπή της Football League κρίνοντας ακατάλληλο το γήπεδο στο Μάλεμε έδωσε ουσιαστικά το έναυσμα για την έναρξη των εργασιών. Έτσι, οι διοικούντες τους «νεοφώτιστους» θεωρούν πως τα έργα θα έχουν ολοκληρωθεί έγκαιρα ή στην χειρότερη περίπτωση η ομάδα θα αναγκαστεί να παίξει μόλις ένα, δυο ματς μακριά από την φυσική της έδρα.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον μεταγραφικό σχεδιασμό, το ρόστερ θεωρείται πλήρες. Συνεπώς δεν αναμένεται καμία νέα κίνηση στην «αγορά» εκτός αν φυσικά βρεθεί κάτι εξαιρετικό. Τέλος, γίνεται προσπάθεια να «κλειστεί» φιλικό για το Σάββατο (5/9) με τον Πλατανιά να φαντάζει ο πιθανότερος αντίπαλος.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep