Στεφανίδης για Κισσαμικό!

Ο Κισσαμικός, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του flnews.gr είναι κοντά στον Νέστωρα Στεφανίδη. Καμία συμφωνία... ακόμα με Ατματσίδη.

Αντίστροφα για την ανακοίνωση των πρώτων μεταγραφών μετρά ο Κισσαμικός. Το flnews.gr αποκάλυψε ότι οι Κρητικοί έχουν έρθει σε συμφωνία με τον Φαμπρίτσιο Πότσι, ο οποίος δεν μπορούσε να περιμένει τον ΑΟΧ και αποκλειστικές πληροφορίες αναφέρουν ότι πολύ κοντά βρίσκεται και ένας ακόμα που μπορεί να δώσει πολύτιμες λύσεις επιθετικά. Ο λόγος για τον Νέστωρα Στεφανίδη.

Ο 31 ετών επιθετικός έπαιξε την περσινή σεζόν σε ΑΕΛ (5 συμμετοχές, 2 γκολ) και Αγροτικός Αστέρα (17 ματς, 5 τέρματα. Έχει αγωνιστεί ακόμα σε Ηρακλή, Πανσερραϊκό, Καστοριά, Κιλκισιακό, Πολύκαστρο και Ακράτητο με απολογισμό 305 ματς και 84 τέρματα. Οι πληροφορίες του flnews.gr αναφέρουν ότι έχουν γίνει ήδη επαφές και οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία.

Πρόταση έγινε στον Παναγιώτη Ατματσίδη, αλλά ο πρώην μέσος του Παναιγιαλείου δεν απάντησε θετικά όπως διέρρευσε. Σημειώνεται ότι ο συγκεκριμένος έχει προγραμματίσει στο τέλος της εβδομάδας να μεταβεί στην Ιρλανδία, ώστε να διαπραγματευτεί με τη Λίμερικ τη μεταγραφή του. Θα φανεί άμεσα αν τα δεδομένα αλλάξουν και τελικά συμφωνήσει με τον Κισσαμικό.

Last modified onΤετάρτη, 15 Ιούλιος 2015 12:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep