Τα συμπεράσματα Ταουσιάνη

Τι δήλωσε ο προπονητής των Χανίων μετά την ολοκλήρωση του πρώτου σταδίου προετοιμασίας.

Για το Καρπενήσι θα αναχωρήσει την Τετάρτη (23/08) η αποστολή των Χανίων και ο τεχνικός, Γιάννης Ταουσιάνης με αφορμή τν ολοκλήρωση του πρώτου σταδίου προετοιμασίας στην Πτολεμαΐδα είπε:

«Τελειώσαμε το πρώτο στάδιο προετοιμασίας αφιερωμένο στις βασικές αρχές, όσον αφορά στη φυσική κατάσταση και στις γενικές αρχές του παιχνιδιού μας. Με μεγάλη ικανοποίηση και ευχαρίστηση διαπιστώσαμε μια καλή νοοτροπία από τους ποδοσφαιριστές μας και διάθεση να ξεπερνάνε κάθε μέρα τους εαυτούς τους σε ένα επίπονο πρόγραμμα. Το σπουδαιότερο ήταν ότι τελειώσαμε αυτό το στάδιο χωρίς την απώλεια λόγω τραυματισμών παρά την επιβάρυνση που υπήρχε.

Τώρα υπάρχει αποσυμφόρηση δυο ημερών και πλέον μπαίνουμε σε ένα πιο ειδικό στάδιο που θα μας δώσει χρήσιμα συμπεράσματα όσον αφορά τη χρήση του ρόστερ μας, διότι έχουμε μπροστά μας τρία πολύ δυνατά και απαιτητικά φιλικά απέναντι σε ΑΕΛ, Ηρακλή και Ολυμπιακό Β».

Η προετοιμασία στο Καρπενήσι θα διαρκέσει έως τις 3 Σεπτεμβρίου διάστημα κατά το οποίο θα πραγματοποιηθούν δυο φιλικά με ΑΕΛ στις 27 και με Ηρακλή στις 31 Αυγούστου. Το τρίτο φιλικό θα γίνει στις 4 Σεπτεμβρίου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Β στο γήπεδο του Ρέντη.

Last modified onΔευτέρα, 21 Αύγουστος 2023 17:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep