Στα Χανιά ο 36χρονος Βουό

Ο Πάτρικ Βουό μετακινήθηκε από τον ΟΦ Ιεράπετρας στους Κυανόλευκους. Τέλος ο Ιατρούδης.

Η παροικία των πρώην ποδοσφαιριστών του ΟΦ Ιεράπετρας στα Χανιά μεγαλώνει. Ο Πάτρικ Βουό έγινε ο 4ος που κάνει το ίδιο δρομολόγιο μετά τους Κυρίτση, Τσορνομάζ, Μούλερ. Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση που επιθετικού από την Ακτή Ελεφαντοστού, κατόχου Πορτογαλικού διαβατηρίου, Πατρίκ Βουό (Patrick Vouho). Ο γεννημένος στις 25 Ιουνίου 1987, σέντερ φορ, έχει αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο και έρχεται στην ομάδα μας να προσθέσει εμπειρία, ποιότητα και γκολ. Προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα του ΟΦ Ιεράπετρας με την οποία σε 23 αγώνες πέτυχε 12 τέρματα και μοίρασε 3 ασίστ.

Ξεκίνησε τη μεγάλη του καριέρα από την Σαμπέ (Sabé Sports de Bouna) της πατρίδας του και το 2007 μετακόμισε στην Πορτογαλία όπου αγωνίστηκε σε Ακαντέμικα Κοΐμπρα (Académica Coimbra), Πορτιμονένσε (Portimonense SC), Σάντα Κλάρα (Santa Clara), Κοβίχα (SC Covilhã) και Ατλέτικο (Atlético CP). Συνολικά στη θητεία του στην Πορτογαλία (σε πρώτη και δεύτερη κατηγορία) το νέο απόκτημα της ομάδας μας μέτρησε 125 συμμετοχές, 20 γκολ και 3 ασίστ. Μετά την Πορτογαλία ακολούθησε η Κύπρος και η ΑΕ Λεμεσού στην οποία ο ύψους 1.85μ. επιθετικός, αγωνίστηκε για δυο περιόδους, όπου μέτρησε 59 εμφανίσεις με 23 γκολ και 7 ασίστ. Επόμενος σταθμός ήταν η Ντιναμό Τιφλίδας (Dinamo Tbilisi) στη Γεωργία με 33 συμμετοχές, 8 τέρματα και 2 ασίστ.

Στην Ελλάδα ο Πατρίκ Βουό ήρθε το 2017 για λογαριασμό του ΟΦΗ, στον οποίο αγωνίστηκε σε δυο διαφορετικές περιόδους. Με τους μελανόλευκους του Ηρακλείου ο Βουό κατέγραψε συνολικά 69 παιχνίδια, 27 γκολ και 12 ασίστ, ενώ σε επίπεδο Super League 1 είχε με τον ΟΦΗ 20 αγώνες, 2 τέρματα και 2 ασίστ. Ενδιάμεσα αγωνίστηκε για ένα εξάμηνο στη Λαμία στη Super League 1, όπου κατέγραψε 13 εμφανίσεις και 1 γκολ. Την σεζόν 2019-20 έπαιξε στον Απόλλωνα Σμύρνης στη Super League 2 (8 συμμετοχές, 1 ασίστ), για να επιστρέψει στην Κρήτη τον Μάρτιο του 2021 για να φορέσει τη φανέλα του ΟΦΙ. Με την ομάδα της Ιεράπετρας ο Πατρίκ Βουό αγωνίστηκε σε 56 παιχνίδια και σημείωσε 19 γκολ και 5 ασίστ. Συνολικά στη καριέρα του ο πολύπειρος επιθετικός μετράει 373 αγώνες, 99 γκολ και 30 ασίστ.

Καλωσορίζουμε τον Πατρίκ στη μεγάλη οικογένεια της ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ και του ευχόμαστε υγεία και πολλές ατομικές και ομαδικές επιτυχίες!

Στις πρώτες του δηλώσεις, το νέο απόκτημα της ομάδας μας, ανέφερε: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος που από σήμερα είμαι και εγώ μέλος της ομάδας των Χανίων. Έρχομαι γιατί αγαπάω την Κρήτη και διότι ο στόχος της ομάδας μας αποτελεί για μένα πρόκληση. Και τέτοιες προκλήσεις δεν με αφήνουν ασυγκίνητο Θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω τα Χανιά ώστε να επιτευχθεί ο μεγάλος στόχος που είναι η άνοδος στη μεγάλη κατηγορία. Πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και να κάνουμε τους Χανιώτες χαρούμενους και περήφανους!».

Αντίθετα, ο Γιάννης Ιατρούδης αποτέλεσε παρελθόν και η ΠΑΕ ανακοίνωσε:

«Η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Ιατρούδη. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του πορεία».

Last modified onΔευτέρα, 31 Ιούλιος 2023 00:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep