«Πολλοί σε κακή μέρα»

Κανονικό το γκολ των Χανίων σύμφωνα με τον Νίκο Παπαδόπουλο.

Εκτός διεκδίκησης της 2ης θέσης έμειναν τα Χανιά και ο Νίκος Παπαδόπουλος μετά την ήττα (2-0) από τον Εργοτέλη δήλωσε:

«Η ομάδα μας δεν ήταν σε καλή μέρα. Μείναμε στη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής. Σε όλο το 90λεπτο πηγαίναμε δεύτεροι στη μπάλα. Θα χαρακτήριζα δίκαιη τη νίκη του Εργοτέλη. Στο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα ήταν καλύτερος.

Αν μπαίναμε μπροστά στο σκορ με το γκολ που βάλαμε και ήταν κανονικό, ίσως ήταν διαφορετικό ματς. Και πάλι αυτό είναι υποθετικό. Βρέθηκαν σε κακή μέρα πολλοί ποδοσφαιριστές. Έχουμε κάνει μεγάλη προσπάθεια όσο είμαι στην ομάδα. Είναι κρίμα το αποτέλεσμα. Θέλαμε να εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες. Δυστυχώς δεν έπρεπε να κάνουμε κανένα λάθος.

Δεν έπρεπε να έχουμε ήττα στον δεύτερο γύρο και στα πλέι οφ. Είναι μία κακή στιγμή. Δεν μπορώ να ξεχάσω τη μεγάλη προσπάθεια των παιδιών. Θα ήταν άδικο με ένα κακό αποτέλεσμα να πούμε κάτι κακό. Απομένουν δύο ματς. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε βαθμούς, γιατί έτσι πρέπει και είναι το σωστό για το ποδόσφαιρο.

Συγχαρητήρια στον Εργοτέλη και καλή συνέχεια ως το τέλος των πλέι οφ. Πιστεύω ότι η δική μας και ο Εργοτέλης ήταν από τις καλύτερες στον δεύτερο γύρο. Άξιζαν να είναι παραπάνω, έπαιζαν το καλύτερο ποδόσφαιρο, αλλά μερικές φορές κάποια αποτελέσματα δεν έρχονται και μένεις λίγο πίσω».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

Last modified onΚυριακή, 09 Μάιος 2021 17:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep