Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Επιστρέφουν τη μπάλα

Οι εκπρόσωποι της Football League συμφωνούν με τη συμμετοχή Ολυμπιακού Βόλου, Καβάλας και Ηρακλή στην κατηγορία, με μια προϋπόθεση.

Ποια είναι αυτή; Έστειλαν μήνυμα στη Superleague και στην ΕΠΟ ότι δέχονται τη συμμετοχή των τριών συλλόγων στην κατηγορία, αρκεί να ανέβουν πέντε ομάδες στη Superleague από το νέο έτος και ως εκ τούτου το πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας τη σεζόν 2013-2014 να γίνει με 18 ομάδες. Επιστρέφουν τη μπάλα λοιπόν οι εκπρόσωποι της Football League και πλέον η ΕΠΟ και η Superleague καλούνται να αποφασίσουν.

Μια τέτοια εξέλιξη, όπως είναι φυσικό, θα πάρει χρόνο και γι' αυτό στη Football League πήραν την απόφαση να αναβάλουν κατά μία εβδομάδα το πρωτάθλημα, να αρχίσει δηλαδή στις 23 Σεπτεμβρίου. Παράταση παίρνει επομένως και η κλήρωση, που θα γίνει αρχές Σεπτεμβρίου.

Στην έκτακτη γενική συνέλευση της Παρασκευής λοιπόν, ήταν όλοι οι εκπρόσωποι των ομάδων, πλην του Αλέξη Κούγια που είναι τιμωρημένος (τον αντικατέστησε μια νομική του εκπρόσωπος, η οποία εξέθεσε τις απόψεις της Παναχαϊκής). Να σημειωθεί ότι οι μέτοχοι συμφώνησαν πως όποια απόφαση είναι να παρθεί πρέπει να είναι ομόφωνη, κάτι που έγινε. Άπαντες συμφώνησαν να επιστρέψουν το μπαλάκι σε ΕΠΟ και Superleague.

Ακόμα, στο πρώτο μέρος της συνέλευσης, το οποίο είχε ενημερωτικό χαρακτήρα, το παρών έδωσαν και εκπρόσωποι των Ολυμπιακού Βόλου (Παναγιώτης Μποτσιβάλης), Καβάλας (Γιώργος Τσοκτουρίδης) και Ηρακλή (Θοδωρής Παπαδόπουλος και Αργύρης Ασφαλτίδης). Είπαν τις απόψεις τους και εν συνεχεία αποχώρησαν, πριν οι εκπρόσωποι των ομάδων της Football League πάρουν την απόφαση που πήραν.

Last modified onΠαρασκευή, 28 Δεκέμβριος 2012 22:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep