Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Αντίο εκπλήξεις…

Πιο δύσκολες έγιναν οι εκπλήξεις στο κύπελλο Ελλάδος μετά την αλλαγή στο σύστημα διεξαγωγής που αποφάσισε η ΕΠΟ. Πιο δύσκολες έγιναν οι εκπλήξεις στο κύπελλο Ελλάδος μετά την αλλαγή στο σύστημα διεξαγωγής που αποφάσισε η ΕΠΟ.

Το κύπελλο Ελλάδος επιστρέφει πάλι στις διπλές αναμετρήσεις και στερεί από τους μικρούς την διεκδίκηση της πρόκρισης σε μονό ματς.

Την επιστροφή των διπλών αγώνων από τον τέταρτο γύρο που μπαίνουν οι ομάδες της Super League στην διοργάνωση του κυπέλλου Ελλάδος αποφάσισε η ΕΠΟ. Το σύστημα που είχε εφαρμοστεί τα δύο τελευταία χρόνια είχε δώσει την δυνατότητα στις ομάδες που έχουν διαφορά κατηγορίας να διεκδικήσουν την πρόκριση και πολλές φορές να κάνουν την έκπληξη με ομάδες της Super League. Οι διπλές αναμετρήσεις μειώνουν στο ελάχιστο τις πιθανότητες, αφού αυτό το σύστημα δίνει περισσότερες ελπίδες στους μεγάλους και η έκπληξη θα γίνεται σαφώς πιο δύσκολα. Η διοργάνωση του κυπέλλου Ελλάδος αρχίζει στις 11 Σεπτεμβρίου για τις ομάδες της Football League και της Football League 2 και ο τελικός θα γίνει στις 11 Μαΐου στο ΟΑΚΑ. Οι τρεις πρώτοι γύροι θα γίνουν με μονούς νοκ άουτ αγώνες και από εκεί και πέρα με διπλές αναμετρήσεις.

 

 

1η ΦΑΣΗ

Θα λάβουν μέρος οι 36  ομάδες της Football League-2.  Θα διεξαχθούν 18  απλοί αγώνες.  Συνολικά 18 ομάδες θα προκριθούν  στη 2η φάση . Αν υπάρξει ισοπαλία ακολουθεί παράταση και πέναλτι.

Οι αγώνες θα γίνουν 11, 12 και 13 Σεπτεμβρίου στις 19.30

 

2η ΦΑΣΗ

Οι 18 νικήτριες ομάδες που θα προκύψουν από  την 1η φάση θα αντιμετωπίσουν τις 18 ομάδες της Football League. Θα διεξαχθούν σύνολο 18  απλοί αγώνες  στην έδρα των ομάδων της Football League 2.

Αν υπάρξει ισοπαλία ακολουθεί παράταση και πέναλτι.

Οι αγώνες θα γίνουν 25, 26, 27 Σεπτεμβρίου στις 19.30

3η ΦΑΣΗ

Οι 18 νικήτριες από την δεύτερη φάση θα μπουν στην κλήρωση ώστε να προκύψουν δύο ζευγάρια που θα αγωνιστούν σε μονούς αγώνες. Αν το ζευγάρι είναι ανάμεσα σε ομάδες της Football League και της Football League 2 η αναμέτρηση θα γίνει στην έδρα της μικρότερης κατηγορίας.

Οι άλλες 14 ομάδες θα περάσουν χωρίς αναμέτρηση στην επόμενη φάση ώστε να μείνουν 16 συνολικά και να τεθούν αντιμέτωπες με τις ομάδες της Super League.  

Οι αναμετρήσεις θα γίνουν την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου στις 19:00 και 21:00

4η ΦΑΣΗ

Οι 16 ομάδες που θα έχουν προκύψει από την 3η φάση θα αντιμετωπίσουν τις 16 ομάδες της Super League σε διπλές αναμετρήσεις και τον πρώτο αγώνα να γίνεται στην έδρα της ομάδας της μικρότερης κατηγορίας.

Οι αναμετρήσεις θα είναι σπαστές σε αυτή τη φάση και θα διεξαχθούν σε τέσσερις εβδομάδες από τις Τετάρτη 28 Νοεμβρίου μέχρι και το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Δεκεμβρίου.

Last modified onΠέμπτη, 26 Ιούλιος 2012 15:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep