Ποιοι ψήφισαν το μπαράζ

Ο πρόεδρος της Football League, Λεωνίδας Λεουτσάκος, κατά την άφιξη του στην συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ. Ο πρόεδρος της Football League, Λεωνίδας Λεουτσάκος, κατά την άφιξη του στην συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε την διεξαγωγή αγώνα μπαράζ για την άνοδο στην Super League, αφού τέθηκε σε ψηφοφορία το δίλημμα 3-1 ή 3-1-1.

Η εισήγηση της Επιτροπής Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ που συνεδρίασε την Πέμπτη (23/8) για το θέμα της σύγκρουσης των προκηρύξεων της Super League και της Football League ήταν υπέρ της αναδιάρθρωσης των επαγγελματικών κατηγοριών και ουσιαστικά προέκρινε την θέση της μεγάλης κατηγορίας.

Στο συμβούλιο της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, όμως, μετά από πρόταση που κατέθεσε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θεσσαλίας, Περικλής Λασκαράκης τέθηκε το θέμα της ενδιάμεσης λύσης που ήταν η μια από τις δύο θέσεις να κριθεί σε αγώνα μπαράζ, ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή. Με αυτό το ερώτημα πήγε σε ψηφοφορία το θέμα και δεν υπήρχε άλλη επιλογή πέρα από το 3 υποβιβασμός - 1 άνοδος ή 3 υποβιβασμός, 1 άνοδος και 1 μπαράζ.

Η παρέμβαση του προέδρου της ΕΠΣ Βόλου ήταν αυτή που πήρε μαζί της την πλειοψηφία και έδωσε τελικά την λύση του αγώνα μπαράζ για την δεύτερη θέση ανόδου στην Super League. Όπως ήταν φυσικό, οι εκπρόσωποι των ομάδων της Super League, καθώς και οι Ενώσεις που είχαν ομάδες μόνο στην πρώτη κατηγορία αποτέλεσαν μειοψηφία και επικράτησε η κοινή ποδοσφαιρική λογική.   

Υπέρ της πρότασης για την διεξαγωγή μπαράζ ψήφισαν οι Περικλής Λασκαράκης (ΕΠΣ Θεσσαλίας), Αστέριος Αντωνίου (ΕΠΣ Πέλλας), Νίκος Βακάλης (ΕΠΣ Σάμου), Λεωνίδας Θωμαΐδης (ΕΠΣ Αθηνών), Παναγιώτης Δημητρίου (ΕΠΣ Αθηνών), Παναγιώτης Διακοφώτης (ΕΠΣ Δωδεκανήσου), Σταύρος Ψαρόπουλος (ΕΠΣ Λέσβου), Λεωνίδας Λεουτσάκος (Πρόεδρος Football League), Βαγγέλης Γραμμένος (πρόεδρος ΕΠΟ), Γιώργος Χατζησαρόγλου (ΕΠΣ Δράμας).  

Ψήφο στην άνοδο μόνο μιας ομάδας από την Football League έδωσαν οι Βαγγέλης Μπαταγιάννης (πρόεδρος Super League), Μάκης Γκαγκάτσης (πρόεδρος ΠΑΟΚ), Βαγγέλης Ασλανίδης (πρόεδρος ΑΕΚ), Τάκης Παπαχρήστος (ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας), Γιώργος Πανίδης (ΕΠΣ Ξάνθης).  

Last modified onΠαρασκευή, 24 Αύγουστος 2018 19:23

1 comment

  • φοφονκα9
    φοφονκα9 Τρίτη, 28 Αύγουστος 2018 18:13 Comment Link

    Ποια λεφτα σου ρε ταγαρι??? Εσυ πληρωνεις? Δεν ντρπεστε καθολου βρε κοπριτες? ΟΥΣΤ

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep