Καταγγελία και στην ΕΕΑ

Η Καλλιθέα έκανε καταγγελία και στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για το θέμα της ασφάλισης των ποδοσφαιριστών. Η Καλλιθέα έκανε καταγγελία και στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για το θέμα της ασφάλισης των ποδοσφαιριστών.

Η Καλλιθέα έστειλε έγγραφο για το θέμα της ασφάλειας των ποδοσφαιριστών και στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

[googlead][/googlead]

Τη συμβολή της ΕΕΑ στην υπόθεση που έχει προκύψει με την ασφάλιση των ποδοσφαιριστών στο ΙΚΑ από τον Καραϊσκάκης Άρτας και τον Απόλλωνα Πόντου ζήτησε επίσημα η Καλλιθέα. Η αθηναϊκή ομάδα έστειλε έγγραφο με το οποίο ζητά να μεριμνήσει η Επιτροπή και αναφέρει χαρακητριστικά: «Επειδή το συγκεκριμένο ζήτημα είναι εξαιρετικά σοβαρό για την νομιμότητα και την ισονομία διεξαγωγής του πρωταθλήματος της Football League ποδοσφαιρικής περιόδου 2017-18 παρακαλούμε θερμά, όπως εξετάσετε το θέμα στην προσεχή συνεδρίαση της Επιτροπής».

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως με δικό της έγγραφο η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού έχει ζητήσει ενημέρωση από την διοργανώτρια ώστε να δει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η υπόθεση που αφορά την ασφάλιση των ποδοσφαιριστών με βάση το κεντρικό ασφαλιστικό συμβόλαιο που έχει η διοργανώτρια και την απόφαση του Απόλλωνα Πόντου και του Καραϊσκάκη Άρτας. Η υπόθεση, πάντως, έχει απασχολήσει δύο φορές το διοικητικό συμβούλιο της Football League, έχει εκδικαστεί στο Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Όργανο της διοργανώτριας και υπάρχει και έφεση της Καλλιθέας και στην ΕΠΟ.

Last modified onΚυριακή, 20 Μάιος 2018 13:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep